Mașina, Un Accesoriu

Cu siguranță te-ai gândit cum să îți asortezi cravata la camașă sau cureaua cu pantofii. De ce sunt atât de sigur? Pentru că altfel nu ai citi acest articol. Dar te-ai gândit vreodată cum să îți asortezi ținuta cu…mașina? Da, ai citit bine. Te-ai gândit până acum ce impresie lași la semafor sau în parcare?

Mașina un accesoriu prețios

Pentru majoritatea persoanelor, mașina reprezintă un mijloc de transport confortabil si rapid. Există și o altă categorie, cei care ridică acest mijloc de transport la nivel de pasiune, de artă. Puține articole însă se adresează ambelor categorii și acesta este unul dintre ele. Mașina poate reprezenta un accesoriu importat pentru mulți bărbați.

Indiferent din ce categorie de șoferi faci parte, mașina te reprezintă și îți caracterizează stilul. Totodată reprezintă un prim impact pentru persoana cu care te întâlnești lăsând o primă impresie acesteia. Şi cu toții știm cât de importantă este prima impresie.

Car-Clean-Before-After4-530X334
Mașina un accesoriu prețios

Ştiai care este cea mai cotată mașină? Mașina care impresioneaza tot timpul si care este indicat sa o ai? Mașina CURATĂ. Exact! Indiferent de cheia de la breloc, este foarte important să conduci o mașină curată. Este un prim pas în asortarea acesteia cu tine. O mașină, indiferent de valoarea ei, dacă are un aspect îngrijit și curat nu are cum să nu îți confere altceva decât un plus de imagine. În plus, cu siguranță nu îți dorești să te murdărești înainte de a ajunge la destinație. Să nu mai vorbim de situațiile în care trebuie să duci pe cineva (coleg, professor, șef).

Personal am avut o experiență de acest gen. Am fost nevoit să merg cu o mașină în care îmi era teamă să nu mă murdăresc. Nu este un sentiment plăcut și cu siguranță șoferul are mereu de pierdut. Imaginea pe care o creezi zilnic prin ținuta și stilul tău o spulberi imediat cu o mașină murdară și neîngrijită. Merită pentru câțiva lei și câteva minute pierdute?

Acum că ai aflat mașina la care trebuie să aspiri, putem trece la următorul pas. Când ne alegem viitoarea mașină o facem în funcție de anumite criterii. La unii contează cel mai mult aspectul, la alții puterea motorului sau confortul, dar la toți contează și prețul.

După ce în sfârșit o ai, îți dai seama că ai făcut cea mai bună alegere. Dar alegerile zilnice cu privire la stilul tău îți confirmă asta?

Conduci o mașină din clasa mare, dar porți costum doar la nunți? Atunci clar undeva greșești. Mașinile din această clasă cer o anumita ținută. Discutăm de mașini din clasa de lux (Mercedes S, BMW Seria7, Range Rover Sport etc.), mașini destinate persoanelor cu un anumit stil de viață si un anumit statut social, mașini care cer și impun respect atât in trafic cât și in parcare.

Îți începi ziua în sala de sport, ești în costum până seara târziu și acum te delectezi înainte de următorul meeting? Sportul tău preferat este tenisul sau golful? Felicitari! Cu siguranță cheia ți se asortează cu ceasul și mașina te reprezintă întru totul.

Ai o viață sociala activă si pe deasupra mai ești si student? Preferi să porți teniși?  Ai facut deja comandă de Galaxy S6 sau te satisface pe deplin iPhone 6S? Nu ratezi niciun electro-party? Conduci Seria 1, Audi A1 sau Mini? Felicitări! Profită de fiecare clipă și distrează-te cât mai mult!

Article-1324160-0Ba055Da000005Dc-877_468X286
Mașina un accesoriu prețios

Ești proaspăt tătic, ai un job bine plătit și ești căsătorit de ceva timp, dar cu toate astea știi că este foarte important modul în care arăți? Îți plac ținutele comode, dar uneori vrei să epatezi(și munca o cere)? De câteva luni ai și un scaun de copil pe bancheta din spate, dar masina ta nu este A4 Avant, Passat sau C Classe? Atunci este timpul să o schimbi.

Audi-A4-Avant-5115_7
Mașina un accesoriu prețios

Dacă ai realizat cât de importantă este mașina când vorbim de modul in care ne percep cei din jur, atunci ne-am îndeplinit scopul. Dacă însă, la următoarea mașină cumpărată, stilul tău este un criteriu de selecție, ne declarăm mulțumiți.

P.S Ești și motociclist? Ştiai ca poți merge cu stil pe motor? Va urma…

Sursa foto: aiciaiciaici, aici

 

Related Posts

3 thoughts on “Mașina un accesoriu prețios

 1. John spune:

  Stilul pe motocicleta! Sunt foarte curios, știind ca este dificil dar nu imposibil!

 2. Remus spune:

  In mare parte mi se pare ok ceea ce ai scris aici…. Dar nu uita ca Romania este tara cocalarilor cu bmw si a oamenilor care chiar daca stau la costum toata ziua, au vandut un pamant la Cucuietii din deal ca sa isi achizitioneze Audi….. Cred ca inainte de a deschide un asemenea topic trebuia o discutie pe tema: Masina= un lux ce trebuie sa ti-l permiti. Si sustin aceasta idee pt. ca opulenta in Romania e la nivel de mandrie nationala… Toti vor incerca sa se bage in categoria familist cu bani….pentru ca la ei familist= om care sta inca in garsoniera cu parintii si bani de pe pamantul mai sus mentionat….

  1. Catalin Stiuca spune:

   Am incercat sa creez doar un overview. Nu am intrat in detalii si am incercat pe cat posibil sa nu ma indepartez de la tema site-ului, moda/stil/fashion. Cu atat mai putin, nu am urmarit sa jignesc pe cineva sau sa perpetuez idei preconcepute. O sa mai fie articole in aceasta rubrica, stay alert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *