articole primavara

Gata cu frigul, nuanțele închise și proasta dispoziție e momentul să porți articole de primavara. Acest anotimp este revigorant, ne trezește la viață și ne forțează să ne regândim ținutele deoarece am renunțat la combinațiile obișnuite de de iarnă. Astfel, îți prezint câteva propuneri:

Articole pe care sa le porti in aceasta primavara

Jacheta Bomber

Această piesă vestimentară este o reinterpretare modernă a clasicei jachete bomber. Fă o pauză la trenci, sacou, jachetă din piele sau cea M65 și integreaz-o în ținutele tale. Asortează jacheta bomber la pantalonii chino, khakii, jeanși sau la cei din costum. Cu siguranță este o combinație la care nu s-au gândit prea mulți bărbați. Sub jachetă aș purta doar cămașă și aș merge pe una cu guler rotund pentru că se potrivește cu gulerul jachetei. Pentru un plus de personalitate accesorizează-ți ținuta cu o cravată, dar te rog să renunți la papion.

Jachete bomber 5 articole pe care sa le porti in aceasta primavara
articole pe care sa le porti in aceasta primavara

 Sacoul alb unul dintre articole potrivit primavara

sacou alb articole primavara
articole pe care sa le porti in aceasta primavara

Nu este niciun secret ca în această perioadă albul va se regăsi din ce în ce mai mult în ținutele noastre. Pentru bărbații siguri s-a inventat sacoul alb care le permite să epateze așa cum își doresc. Țin să îți dau următorul sfat, oricât de revigorant este sacoul alb, aceasta nu are voie să fie asociat cu o nuntă sau să fie purtat iarna. Sacoul alb se poartă doar la ținutele casual!

Pantalonii chino bleu

Pantaloni Chino
articole pe care sa le porti in aceasta primavara

Un alt vestitor al primăverii sunt pantalonii în nuanțe deschise precum cei bleu din imaginea de mai sus. Sunt ușor de asortat atât la nuanțe deschise, dar și la cele închise.  Singura rugăminte este să nu te limitezi din punctul de vedere al creativității.

Cămași vesele ca articole de primavara

camasa-casual-albastra-don-fresh-mood_5__1 (1)
articole pe care sa le porti in aceasta primavara

Mi-ar plăcea să pot vedea aceste cămăși purtate la costum. Acest contrast dacă este bine realizat va rezulta o combinație de succes. Dar evident această combinație nu va prinde bine pe oricine în funcție de personalitate și locul de muncă. În schimb îți recomand să o porți în situațiile casual și să încerci să îți depășești limitările.

Tricoul polo

tricou-barbati-corai-don_men-polo-print-2_1

Când temperaturile sunt prea ridicate, tricoul polo va avea grijă de tine să ai stil încontinuare. Ca nivel de eleganță tricoul polo este situat între tricoul simplu și cămașă cu mânecă lungă.

Articolele vestimentare prezentate mai sus au fost selectate de la magazinul online Don Men unde se pot găsi haine pentru orice buzunar.

One thought on “5 articole pe care sa le porti in aceasta primavara

  1. DA_scuze, si multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *