Coafura impecabilă ca a lui David Beckham

Cu toţii am auzit de David Beckham şi din proprie experienţă vă spun că mulţi au încercat să copieze coafura acestuia.

La modă în acest moment este stilul Pompadour care a evoluat extrem de mult de la prima apariţie bărbătească a lui Elvis Presley pe marile ecrane. Anul 2014 a adus o transformare semnificativă acestui stil, părul fiind mult scurtat în părtile laterale şi în spate iar in partea de sus a rămas foarte lungă.

Coafura impecabilă ca a lui David Beckham

Există două variante de Pompadour  cu părul  scurtat mult în părţile laterale şi în spate după părerea mea:

  1. Varianta naturală în care se foloseşte puţin produs de styling, în care partea din faţă capătă mult volum iar ulterior părul  este dat pe spate sau uşor într-o parte. Există variante cu părul perfect drept sau uşor ondulat
  2. Varianta în care se foloseşte mai mult produs de styling, părul are un aspect umed,uleios. Părul are un volum extrem de mic în partea din faţă , este dat pe spate sau uşor într-o parte. Se preferă varianta cu părul perfect drept.

Dacă doreşti să ai o tunsoare ca a lui David Beckham de exemplu trebuie să urmezi caţiva paşi simpli.

În primul rand  trebuie sa iţi alegi un hairstylist, o persoană deschisă cu care  poţi comunica. Acesta te va îndruma spre un look potrivit fizionomiei, personalităţii dar şi stilului tău vestimentar.

images
Coafura impecabilă ca a lui David Beckham

De reţinut este că, în alegerea unei tunsori trebuie să ai în vedere în primul rând forma feţei tale, deoarece o tunsoare trebuie să îţi scoată în evidenţă trăsăturile frumoase şi să îţi ascundă micile defecte. Este în van o tunsoare perfect executată din punct de vedere tehnic dacă nu se ţine cont de fizionomie şi astfel este pronunţată o frunte mai lată, un început de chelie sau urechile ieşite uşor în exterior.

La fel de important este şi firul de păr, deoarece un păr creţ va necesita multă atenţie, îndreptarea frecventă cu placă şi utilizarea unei cantităţi mari de produs de styling pentru realizarea look-ului. De asemenea dacă dorim o coafură cu mult volum şi avem un fir de păr subţire şi moale va fi aproape imposibil de realizat.

Un ultim pas pentru realizarea unui look impecabil sunt produsele de styling pe care le utilizăm. Este important să ne alegem produsele în funcţie de coafura pe care dorim sa o avem şi de firul de păr. Spre exemplu dacă dorim un look natural este indicat să ne achiziţionăm o pudră pentru volum si o ceară de păr mată pentru a-l întări puţin, dar care nu încarcă parul şi îi oferă un aspect natural.

images (1)
Coafura impecabilă ca a lui David Beckham

Veţi spune că nu ştiţi cum să alegeţi toate aceste lucruri, dar pentru asta aveti nevoie de hairstylist. Acesta are pregătirea necesară pentru a vă oferi cele mai bune sfaturi.

Este important să ai un look în conformitate cu personalitatea ta, și cu stilul vestimentar deoarece STILUL nu este doar despre vestimentaţie, este şi despre atitudine şi coafură.

Pot să vă spun că nu este foarte scump să ai o coafură impecabilă, dar despre acest lucru vă voi vorbi intr-un alt articol.

Tu ce alegi, sa apelezi la un hairstylist sau să rămai la tanti Maria?

Sursa foto: aici, aici si aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *