Garderoba Sau Ținuta

Când îți cumperi haine, le alegi să îți completezi ținuta sau să acoperi niște “goluri” în garderoba. Articolele tale vestimentare din garderoba trebuie să fie versatile.

Cravatale tale trebuie să meargă cu toate costumele, sacourile sau cardigan-ele cu care le porți. De asemenea, cămășile și tricourile polo trebuie să mergă la toate cravatale, sacourile sau cardigan-ele.

Garderoba sau ținuta?

Cumpărând doar ținute, vei cheltui mulți bani, va dispărea versatilitatea și originalitatea din ținută.

Nu poți purta aceași ținută la nesfârșit, dar dacă ai o garderobă versatilă, poți jongla cu hainele. Dacă astăzi îți pui pe tine un tricou polo alb, un sacou bleumarin, o pereche de kakii, pantofii maro și o curea în dungi nu te poți îmbrăca tot la fel și a doua sau a treia zi. Încearcă pe cât posibil, să nu fi văzut de multe ori cu aceași combinație. La ținuta de mai sus, poți schimba tricoul polo cu o cămașa în dungi și o cravată cu puncte polka, se mai poate adăuga o batistă colorată sau una cu pătrățele.

Acel tricou polo sau cămașa se pot purta și la alte ținute, precum și restul articolelor prezentate mai sus.

Dacă te gândești la garderobă ca la un întreg care are câteva lipsuri ce trebuie completate, atunci vei avea o garderobă universală și versatilă. Dacă porți în fiecare zi cravată, atunci una din mătase tricotată va completa una dintre lipsurile prezente din garderobă.

Chiar dacă costumul negru  este clasic și considerat versatil, unul gri sau bleumarin îți va mări șansele de asortare.

Astfel, adăugând culoare și articole puțin mai neobișnuite  în garderoba noastră, aceasta nu va fi niciodată plictisitoare, având longevitate și cu haine care se potrivesc diverselor ocazii.

Dar asta nu este tot. Pe lângă faptul că-ți mărești garderoba cu articole care merg între ele, ai nevoie de accesorii și diverse modalități de scoatere în evidență al unor detalii. Acestea se pot realiza cu ajutorul layering-ului, sprezzatura și multe altele.

Când te mai duci la cumpărături, vreau să te gândești exact cum am descris mai sus. Încearcă să-ți achiziționezi exact articolele de care ai nevoie.

Ce alegi ținuta sau garderoba?

sursa foto: beirutnightlife.com

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *