Vestimentația unui campion de Formula 1

Cu siguranță mulți dintre voi deja știți despre cine este vorba, iar în acest articol vom vedea cum se prezintă faimosul campion de Formula 1, Michael Schumacher publicului larg prin ținute. Cel mai interesant aspect va fi că se diferențiază de majoritatea sportivilor sau celebrităților din lumea mondenă.

Vestimentația unui campion de Formula 1

Model de urmat pentru tinerele generații

Michael Schuhmacher, cunoscut și după porecla sa, „Schumi”, și-a început ascensiunea în anii 1990, atunci când a câștigat primul său turneu, Belgian Grand Prix. Până la ultimul său turneu câștigat în 2006, acesta a adunat numeroase trofee și se bucură de o recunoaștere internațională de proporții. Este numit chiar de site-ul oficial Formula 1 „statistic vorbind, cel mai bun șofer pe care acest sport l-a văzut până acum”. De asemenea, cea mai de preț apreciere vine din partea celor care au fost inspirați de acesta să devină șoferi Formula 1, dovada clară fiind numărul tot mai mare de tineri din Germania care sunt anual înscriși la asemenea competiții, asta în ideea în care până la Schumacher, acest sport nu era popular în țara sa.

Atipic în vestimentație

Ideea generală pe care majoritatea o au asupra oamenilor implicați în activități sportive este că aceștia sunt prost îmbrăcați, ei fie uitând să renunțe la echipament în timpul liber, fie fac alegeri neinspirate în construirea unei ținute. Ei bine, deși s-a văzut în alte articole că această idee nu este întotdeauna adevărată, în acest caz este pur și simplu dificil să se stabilească cu exactitate care este stilul lui personal. Acest fapt este din cauză că el nu se afișează des în public, iar dacă o face în cadrul evenimentelor formale, poartă ținute cu emblema brandurilor pe care le reprezintă.

Totuși, din pozele care au putut fi găsite și analizate, observăm un stil predominant casual, după cum poate ne-am fi așteptat, fără alegeri a unor accesorii care ar fi putut să ridice ținuta la un alt nivel. În ciuda acestui fapt, nu se poate spune că este prost îmbrăcat întrucât este nevoie de mai mult material foto, iar și ținutele alese de acesta sunt compuse din piese simple, predominant nonculori. Regăsim, de altfel, tricouri simple în V, tenișii sau jeanșii într-o culoare, piese vestimentare deloc greșite din punctul de vedere al unui stil cu bun gust.

Pentru a putea trage niște concluzii pertinente ar fi nevoie, după cum s-a menționat, de mai multe poze pentru a fi analizate. Totuși, Michael Schumacher este într-adevăr genul de sportiv care și-a adaptat propriul stil vestimentar stilului său de viață. Costumele ar putea fi o idee pe care acesta ar putea să o adopte mai des, având și dovezi că i se potrivesc și acestea.

Tu ce părere ai? Crezi că Schumi ar trebui să își schimbe stilul vestimentar sau e de înțeles, considerând viața sa profesională?

Related Posts

2 thoughts on “Vestimentația unui campion de Formula 1

 1. "Costumele ar putea fi o idee pe care acesta ar putea să o adopte mai des, având și dovezi că i se potrivesc și acestea."

  "Tu ce părere ai? Crezi că Schumi ar trebui să își schimbe stilul vestimentar sau e de înțeles, considerând viața sa profesională?"

  Eu cred, daca tot mi se cere opinia de cititor, ca "Shumi" ar trebui sa isi adapteze stilul vestimentar la starea lui medicala, care aparent n-o sa implice prea multe aparitii publice in scop profesional, omul fiind paralizat de aproape 2 ani si cu ample traume cranio-cerebrale, starea lui fiind de extrem de severa dupa informatiile puse la dispozitie de familie.

  "ar putea" si "ar trebui" sunt expresii care in atare conditii sunt putin deplasate fata de conditia fizica si mentala a personajului dat spre exemplu, ARTICOLUL FIIND SCRIS LA DATA DE 25 August 2015, fapt care face analiza vestimentare asupra lui Michael Schumacher redundanta.

  Cat despre formularea plina de amatorism…
  "Este numit chiar de site-ul oficial Formula 1 „statistic vorbind, cel mai bun șofer pe care acest sport l-a văzut până acum”. De asemenea, cea mai de preț apreciere vine din partea celor care au fost inspirați de acesta să devină șoferi Formula 1, dovada clară fiind numărul tot mai mare de tineri din Germania care sunt anual înscriși la asemenea competiții, asta în ideea în care până la Schumacher, acest sport nu era popular în țara sa"
  – AHAHAHAHAHAAAHAAA

 2. de'Moda spune:

  Schumi se ține bine, păcat de tragedia lui. Ca și gust vestimentar, îmi place. Are o vârstă și o respectă prin hainele îmbrăcate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *