Pentru cei care nu îl cunosc deja, Lewis Hamilton este un pilot de Formula 1 britanic, cu un titlu câștigat, 22 de victorii și peste 50 de podiumuri. Englezul de la McLaren a fost primul șofer de culoare în această competiție, fiind născut în Marea Britanie, dar din părinți emigrați din Grenada.

Aruncând o privire peste cifrele acestuia, putem spune că este unul dintre cei mai buni șoferi. Pe de altă parte, știm din articolele anterioare că un șofer care se respectă va avea întotdeauna grijă de imaginea sa și de felul în care se afișează.

Ei bine, poza de la începutul articolului este foarte reprezentativă pentru Hamilton. Volanul său preferat, cel de Formula 1, nu îi permite să conducă la cravată, sau cu alte cuvinte, costumul specific acestui sport nu îl lasă să poarte accesoriul respectiv. Acest lucru nu îl împiedică însă în a se afișa impecabil în alte situații.

Aruncând o privire peste ținutele sale la diferite evenimente, ne dăm seama cât de bine i se potrivește costumul. Deși are nenumărate apariții casual, în care ne dovedește că știe să jongleze cu hainele, stilul formal pare să i se potrivească cel mai bine.

Cei de la Hugo Boss și-au dat seama de potențialul pe care șoferul îl are și luând în considerare și imaginea sa din punct de vedere profesional, ei au decis ca britanicul să îi reprezinte. Rezultatele acestui transfer de imagine este admirabil și îl poți vedea în galeria foto.

Astfel, putem concluziona că Hamilton este unul dintre cei mai bine îmbrăcați șoferi.

Tu ce părere ai?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *