Cât De Organizat Ești

Cât de organizat crezi că ești? Unii au haine multe alții mai puține, dar cum reușești să-ți contorizezi ceea ce ai în dulap? Îți pun această întrebare deoarece aș vrea să știu cât de organizat îți este dulapul.

Cât de organizat ești?

De multe ori ești grăbit sau spațiul din dulap nu îți mai ajunge, dar cât de organizat ești? Astăzi, vreau să-mi dai sfaturi pentru a mă putea inspira din ideile tale despre diverse metode de organizare a dulapului.

Cele mai bune idei de organizare le voi pune în cadrul unui articol.

sursa foto:mayhomedesign.com

Related Posts

14 thoughts on “Cât de organizat ești?

 1. DCN spune:

  Eu am citit un vechi articol tot la tine pe site si mi-am organizat dulapul dupa culori:alb-albastru-verde-rosu etc pana la negru.

 2. Adrian spune:

  Eu stau cu prietena, ea mi le aranjeaza :)….. Cand raman singur imi fac un „feng-shui” in dulap de nu-i adevarat :)……

 3. Otto Pop spune:

  Eu mereu am ordine in dulap, pantaloni peste pantaloni, camasi peste camasi si tot asa.
  Dar, doar acum dupa ce am citit comentariul lui DCN imi dau seama ca ar fi mai bine daca le-as pune si dupa culori, ar arata si mai bine si m-ar ajuta si cand doresc sa-mi aleg ceva.

 4. Andreiuuuu spune:

  Pai in primul rand ar trebui sa renunti la hainele uzate.Oricat de greu ti-ar fi sa renunti la unele dintre hainele tale preferate, trebuie sa o faci. Este pentru binele sifonierului si pentru binele noilor articole vestimentare, care trebuie sa aiba prioritate pe rafturi.Hainele gaurite,ruginite,ingalbenite sau foarte uzate pe poti scote din dulap si le poti pune intr-o cutie.Apoi poti sa iti sortezi hainele in functie de grosime.Sorteaza-le pe toate in functie de grosime. Apoi le poti aranja in functie de culori, daca doresti.Sper sa va ajute.

 5. Andreiuuuu spune:

  Arunca hainele uzate.Oricat de greu ti-ar fi sa renunti la unele dintre hainele tale preferate, trebuie sa o faci. Este pentru binele sifonierului si pentru binele noilor articole vestimentare, care trebuie sa aiba prioritate pe rafturi. Sorteaza-ti toate hainele, iar pe cele cu pete de rugina, gaurite, ingalbenite sau uzate foarte tare aduna-le intr-o cutie.Nu mai au ce cauta hainele astea in dulap la tn.Apoi poti sa iti sortezi haine in functie de grosime.Dupa ce ai scapat de hainele uzate, te poti ocupa de cele in stare „de functionare”. Sorteaza-le pe toate in functie de grosime. Apoi le poti aranja in functie de culori, daca doresti. Sper sa te ajute

 6. Andreiuuuu spune:

  a

 7. Andreiuuuu spune:

  Pai in primul rand ar trebui sa renunti la hainele uzate.Cele ingalbenite,ruginite,rupte,uzate foarte tare ar trebui puse intr-o cutie pt ca nu mai au ce cauta in dulap.Chestia asta se poate face si cu incaltamintea.Oricant te greu ti-ar veni sa renunti la hainele tale preferate,trebuie sa o faci.Este pentru binele sifonierului tau si pt binele noilor articole vestimentare,care bineinteles trebuie sa aiba priopritate in sifonier.Apoi poti sa sortezi hainele in functie de grosimea lor.Si bineinteles le poti si in functie de culori daca doresti.Sper sa te ajute.

 8. Pantera spune:

  Camasile separat:
  A)uni…
  B)dungi
  C)carouri
  Pantaloni :
  Blugi separat,pantaloni de catifea/stofa separat,kaki la fel…
  Pulovere in V ,la baza gatului,cardigan separat…
  Lenjerie separat de sosete aranjate pe culori
  Prioritati in functie de sezon!

 9. Cosmin. spune:

  Le am aranjate „de sus in jos”(daca pot spune asa) si anume sacourile,camasile,puloverele,tricourile si la urma pantalonii. Evident,puse pe umerase.

 10. bond james bond spune:

  poate e bine sau nu dar eu imi organizez hainele in dulap dupa care cum se potrivesc dupa cum leas imbraca bluza aia cu pantalonii aia si ceva de genu;;)inainte tzineam pantalonii la pantaloni si bluzele bluze tricouri si etc:)

 11. bogdan spune:

  eu am un dulap,este in compartimente : sus sunt camasile,compartimentul de mai jos bluzele si tricourile,si mai jos blugii, pantalonii si cardiganele si jos tenisii sau pantofii. sacourile in sifonier.

 12. Laci spune:

  @Adrian Propui ca sa rugam prietenele sa ne faca ordine in dulap?

 13. Adrian spune:

  Eu nu am venit cu propunerea asta :). Cand stai singur e ceva, cand stai cu prietena e total altceva. Ne-am inteles ca jumate de dulap e al meu si jumatate e al ei…. concluzia, abia am 2 rafturi si un pic de loc pentru umerase. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *