Garderoba Masculină Deșteaptă

În prima mea postare, am adus la cunoştinţă un nou termen, intitulat garderoba masculină deșteaptă. Aş vrea să vă vorbesc despre ceea ce înseamnă ea astăzi, cum se poate construi, cum poate ea deveni versatilă.

Garderoba masculină deșteaptă

Haine Barbati
Garderoba masculină deșteaptă

Când spun garderobă deşteaptă, mă refer strict la calitatea produselor. Calitatea, aşa cum o ştim, este scumpă, greu de procurat, dar făcând bilanţul anual, vom observa că am economisit enorm, din simplul fapt că am achiziţionat puţin dar foarte bun.

Toamna este momentul când noi bărbaţii avem posibilitatea de a ne juca cu materialele, croiurile, culorile. Este perioada suprapunerilor de materiale, ce ne ajută să dezvăluim , o altă parte din noi, mai ascunsă, mai obscură pentru alţii, creativitatea. Totuşi aceste lucruri se învaţă, se dobândesc în timp, chiar după multe eşecuri.

Aşa cum spuneam anterior, garderoba deşteaptă se însuşeşte în timp, după analize lungi, după necesitate, după importanţă. Pionul principal este stilul, iar după aflarea sinelui, lucrurile sunt doar o joacă adolescentină. Voi incerca astfel să schţez cele mai importante produse ale toamnei ce ar trebui să se regăsească în dressing-ul fiecăruia.

Pantofii

Cu siguranţă cei mai importanţi din garderoba masculină. Trăim într-o era unde diversitatea acestor accesorii abundă. Ei completează ţinuta, pot deveni semnătura purtătorului. Aceştia trebuie să fie numai din piele sau velur, pentru că trebuie să dea acel touch expenssive ţinutei, ca să nu mai vorbim de faptul că vei sta încălţat cu ei, toata ziua, deci cauţi comfort, comfortul care este scump. Poţi alege Brogue, Oxford, Loafers în culorile pământului, bleumarin, iar pentru cei excentrici culori precum verde, roşu(doar pour le connoisseurs). Doamnele vor aprecia.

Pantalonii

Uniforma zilnică pentru noi, indispensabili în garderoba bărbătească. De asemenea mergem pe calitate, pentru că ei în timp se pot uza foarte uşor, în schimb materiale precum stofa din lână, caşmirul etc, pot ceda mult mai greu, şi astfel rezultatul este superb de fiecare dată. Poţi merge pe pantaloni din stofă din lână naturală camel, gri, bleumarin, vişiniu stins şi denim bineînţeles, iar dacă ai curaj şi stăpâneşti astfel de jocuri, poartă carouri, sunt superbi, versatili, te pot scoate din anonimat, fără a epata evident gratuit, doar avem educaţie nu?

Cămaşa

Da domnilor poate v-aţi plictisit de ele, dar nu uitaţi un lucru, sunt făcute pentru voi, înnobilează corpul masculin, iar o cămaşă de calitate va poate face mult mai bogaţi decât sunteţi. Oh, am uitat să vă zic, ştiaţi doar că un bărbat nu are niciodată prea multe cămăşi nu? Aveţi posibilitatea să purtaţi ce cămăşi vreţi, în culori, uni, cadrilate, cu orice tip de guler. Da totul este posibil. Aveţi grijă însă cum le integraţi, nu de alta dar le puteţi ştirbi autoritatea.

Sacoul

O altă piesă de rezistenţă din garderoba noastră. Trebuie să fie aleasă cu mare grijă. Sacoul ne proteajază pe toată durata zilei şi ne poate ascunde câteva defecte, totul dacă este aleasă măsura corectă. Să depăşim stadiul în care, în a-i zice unui bărbat ca sacoul este prea mare este  o adevarată dramă, zic. Alegeţi sacouri din stofă tratată pentru zilele reci. Să vă mai spun că materialul suprem pentru iarnă este caşmirul? Purtaţi domnilor sacouri la două rânduri de nasturi, sunt superbe, atât la locul de muncă, cât şi la un jeans într-o seară de week-end când vă plimbaţi cu iubita. Culori? Alege culori ale pământului, dar şi mai aprinse, verde crud, vişiniu, mov.

Accesorii

O sa fiu subiectiv, nu am cum şi o să vă zic că le ador. De la papion, cravate, ace de cravată, butoni, curele, șosete, toate semnează ţinuta şi purtătorul evident. Nu voi scrie foarte mult despre ele, ele merită un articol întreg, aşa că le voi trata altă dată.

Concluzionând, dacă aveţi 4-5 item-uri din fiecare produs enumerat, este perfect, vei avea o toamnă-iarna ce abundă în iubire, calitate şi succes. Atenţie! Cu toţii suntem priviţi¸ hai să o facem să conteze.

Cum ți se pare garderoba masculină deșteaptă ?

sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *