Cum Ar Trebui Să Fie Bombeul Pantofilor

Bombeul pantofilor ar trebui să reprezinte un factor important în alegerea încălțămintei. Mereu se discută despre ce fel de modele de pantofi sunt specifice bunului gust și care nu, materialele din care pantofii să fie sau nu confecționați, culoarea acestora sau care sunt potriviți pentru ce fel de ținute. Există, totuși o regulă simplă, care trebuie aplicată oricărui model de pantofi bărbătești despre care am vorbi, indiferent de culoare sau material. Mai precis, mulți sunt aceia care nu au grijă la cum arată bombeul pantofilor și fac alegeri greșite, care nu vor reuși să compenseze, chiar dacă pantoful e de calitate.

Care sunt tendințele nepotrivite

Ca de cele mai multe ori, trendurile sunt cele care apar pe anumite perioade de timp și care dictează felul în care o anumită piesă vestimentară, accesoriu sau încălțăminte ar trebui să arate. La fel, aceste trenduri ale modei sunt în opoziție, de obicei, cu un stil cu bun gust. Astfel, avem jeanșii rupți, cei prea strâmți sau prea largi, cămăși cu mesaje, și altele.

În ceea ce privește pantofii bărbătești, au existat diferite perioade de timp când botul pătrățos al acestora era pe val. Ne aducem cu toții aminte de acea perioadă, care încă mai rezonează. Tot așa, există boturi ascuțite ale pantofilor. Motivul pentru care niciunul dintre aceste trenduri nu sunt alegeri pe care un bărbat stilat ar trebui să le facă este că pur și simplu nu sunt estetice. Acestea contravin formei naturale a labei piciorului. Astfel, avem picioare pătrățoase, care dau iluzia de pantof bădăran, masiv și pantofii ascuțiți, care alungesc inutil laba piciorului unui bărbat, care oricum, cel mai probabil, poartă un număr peste 40 la picior.

Cum ar trebui să alegem bombeul pantofilor

Indiferent dacă perechea de pantofi căutată este un model brogue, unul simplu, unul de ceremonie sau cu cataramă, botul pantofilor trebuie, în mod obligatoriu, să fie rotunjit precum o formă apropiată de cea a labei piciorului. Aceasta este o regulă de bază, care te va proteja de iluzia unui picior mare sau alungit, precum anterior s-a menționat.

Din păcate, trendurile amintite s-au răspândit în mai toate modelele de încălțăminte bărbătească, astfel că trebuie să avem mereu grijă să nu procedăm greșit. Mai departe este o galerie foto cu modelele de pantofi discutate, pentru a vedea diferențele dintre ele:

Din fericire, nici nu există diferențe în ceea ce privește prețul acestor pantofi pe care ar trebui să îi achiziționăm, în detrimentul celor cu bot pătrat sau ascuțit, astfel că nu este absolut niciun motiv pentru care nu am putea să purtăm ceea ce estetic este corect.

Tu ți-ai ales până acum bombeul pantofilor cu botul ascuțit sau pătrat? Care a fost motivul?

sursa foto

Related Posts

2 thoughts on “Cum ar trebui să fie bombeul pantofilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *