Orașul Tău

Dacă în prima parte a campaniei Open your City, care a început în 2014, ai fost provocat să descoperi locurile ascunse din orașul tău, anul 2015 a venit cu o nouă invitație. Acum este momentul ca tu să devii ghid în orașul tău. Adică nu numai să descoperi aceste locuri secrete, cu poveștile lor, ci să le arăți și altora. Aceastea sunt doar o parte dintre cele pe care le știi sau care urmează să fie descoperite în orașul tău.

Aș vrea să menționez câte un loc drag din fiecare oraș care a fost introdus în aplicație și ce aș vrea să vizitez:

Ce locuri ai mai descoperit în orașul tău?

1)Palatul Parlamentului, București

Știu că ai auzit de clădire, dar aici vreau să atrag atenția doar asupra MNAC (Muzeului Național de Artă Contemporană). Am fost la câteva evenimente atât in interiorul ei, cât și pe rooftop. Îți recomand ca atunci când primești invitație la un astfel de eveniment să nu o ratezi. Mi-aș dori să vizitez și Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa.

2) Clădirea Cazinoului, Constanța

Această clădire este una dintre cele mai reprezentative simboluri ale Constanței, care a fost construită în stilul Art Nouveau în 1909. Am descoperit clădirea cazinoului pentru prima oară când am fost la mare. Data viitoare când mai ajung în Constanța vreau să trec și pe la Delfinariu.

3) Hotelul Continental, Cluj Napoca

Mi-am dorit să vizitez această clădire când am văzut prima petrecere de la Tiff care s-a ținut acolo. Este locul în care s-a terminat turul condus de Zoli Toth și Heineken. Recent am aflat că i se zicea și Hotel Newyork. Spre rușinea mea, nu am reușit să trec pe la Observatorul Astronomic și Parcul Etnografic Romulus Vuia care se întinde peste 16 hectare.

Față de campania de anul trecut, Heineken a mai introdus încă două orașe pe sticlele de bere și anume Cluj și Constanța pe lângă București care au multe povești nespuse. În plus, cel mai activ ghid din intermediul aplicației Open Your City 2015 a devenit ambasador al orașului său și, astfel, a trăit o experiență de neuitat în celelalte două orașe care au participat la campanie.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *