Cum Să Îți Alegi Nasturii De La Costum

Cât de importanți crezi că sunt nasturii de la costum? Am discutat într-un articol anterior despre cum poți face diferența între un costum ieftin și unul de calitate. Astfel, aș vrea să dezvolt câteva idei pe care nu am reușit să le prezint în cadrul acelui articol. Vreau să fii cât mai conștient de lucrurile pe care dai banii și să fii sigur că ai făcut alegerea corectă. Un alt detaliu pe care mi se pare absolut normal să-l cunoști sunt nasturii sacoului.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Laszlo Nagy (Stil Masculin) (@stilmasculin) on

Deși ți se par un detaliu nesemnificativ, nasturii pot transmite suficiente informații despre costumul pe care-l porți. Dacă tot ai făcut alegerea să plătești pe calitate, mă bucur că te afli aici pentru a învăța mai multe. Să începem:

1) Nasturii de la costum Corozo

E516
Cum să îți alegi nasturii de la costum

Nasturii corozo sunt unici deoarece nu vei găsi doi nasturi la fel. Aceștia sunt naturali, rezistenți la substanțele chimice folosite la curățătorie și la șocuri. Aceștia sunt confecționați din nuca produsă de palmierul tagua.

2) Nasturii de la costum din corn

Acești nasturi sunt creați din corn de vită sau bivol și sunt cei mai populari printre cei folosiți în această industrie.

3) Nasturii Mother of Pearl

Aceștia sunt realizați din diverse tipuri de scoici.

Alți nasturi care se mai pot întâlni sunt din piele, îmbrăcați în același material ca și costumul și cei metalici. Desigur ai și posibilitatea să alegi din plastic care de multe ori imită forte bine nasturii prezentați mai sus. Totuși, anumiți nasturi se pot rupe sau crăpa din cauza șocurilor sau a contactului cu substanțele chimice.

Îți propun următorul exercițiu: întră în magazinele ieftine și în cele scumpe și fii atent doar la nasturi. Probează sacoul, atinge nasturii și vezi cum se simt în mana ta. În principiu, după câteva încercări ar trebui să poți face diferența.

Cum îți alegi nasturii de la costum?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *