Cât de bine îți cunoști locul unde trăiești?

Cât de bine îți cunoști locul în care ai crescut sau te-ai mutat? Îți adresez aceeași întrebare pe care am primit-o și eu, la rândul meu, și care m-a pus pe gânduri.  Îmi aduc aminte că am fost „adoptat” de Cluj Napoca datorită facultății pe care am urmat-o acum 14 ani. Și, în acești ani, am avut destul timp să explorez orașul în găsirea de noi provocări.

Cât de bine îți cunoști locul unde trăiești?

Cunosc aproape orice bar datorită unui proiect de-al meu, știu să îți spun unde se fac costume la comandă sau made to measure, atelierele unde se fac pantofi frumoși la comandă, la cine să te duci când vrei să îți lustruiești pantofii sau să îți alegi materialele pentru costum. Acestea sunt doar o parte.

Pentru început m-am uitat de câteva ori la acest clip pentru a găsi o idee cât de cât originală.

După care mi-am sunat prietenii să îmi recomande locuri interesante pe unde au fost.

LaciNagy-3

În încercarea mea de a explora Clujul am fost la diverse concerte în aer liber, am participat la un curs de salsa în fața clădirii Casino din Parcul Central, m-am bucurat de plimbarea pe strada Napoca (care a fost închisă temporar).

Am fost la un meci de fotbal american, am testat cele mai mari clătite pe care le-am găsit, am explorat diverse improvizații din punct de vedere artistic, am băut shot-uri cu necunoscuți prin baruri, am avut prima tentativă de a cânta la o tobă alături de o formație, am fost la o petrecere câmpenească, am învățat câteva mișcări de flair în Simon’s Place, am fost la un local unde era obligatoriu să rămân doar în șosete și am reușit să sparg un pahar.

LaciNagy-2

Heineken a lansat aplicația “Open Your City” prin care vrea sa ne inspire și sa ne provoace să descoperim secretele orașelor în care locuim.

heineken

Prin intermediul aplicației poți încărca diverse fotografii precum cele de grup, selfie-uri sau cele prin care vei scoate în evidență un anumit detaliu al orașului tău. Fotografiile din aplicație le poți împărtășii cu prietenii tăi iar cele mai reușite vor intra într-o competiție.

Cu siguranță cunoști locuri surprinzatoare care ar merita atenția tuturor.

Vei fi propriul nostru ghid si ne vei arăta toate frumusețile nedescoperite ale orașului.

Deci cu ce imagini ne vei surprinde din orașul tău?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *