Micile Plăceri

Până la urmă de ce ne place să ieșim în oraș? Probabil ca să scăpăm de stresul acumulat în acea zi/săptămână, pentru a ne simți bine și pentru a socializa. Și bineînțeles, acest lucru nu-l putem face fără a consuma ceva cu sau fără alcool. Cu cât inaintezi în vârstă ar trebui să îți cunoști mai bine limitele și aici intră în discuție și cantitatea de alcool pe care o consumi.

Învață să te bucuri de micile plăceri ale vieții

Pentru ca incepi sa cunoaști lume interesantă, si incep acele conversații de calitate la evenimentele de networking, dar și la cele de degustare. Iar acolo, unii cred că pot prinde curaj atunci când consuma alcool, dar nu este chiar așa. De ce nu iti antrenezi mintea sa-si depaseasca limitele si să poti scoate acele replici inteligente și cu un consum moderat. Pune-te în locul unei femei. De ce fel de bărbat crezi că și-ar dori să fie abordată? De unul care a întrecut limitele sau unul care are control asupra situației? Dacă nu ești sigur pe tine sau pe ceea ce ți-am zis, fă acel experiment de care ți-am spus mai devreme și vei găsi răspunsul. Nu este mai interesant ca a doua zi să ții minte fiecare detaliu? Apropo de asta, am o cunoștință care se distrează mai bine atunci când se limitează la una-două beri.

Un consum moderat de alcool te ajută să ai mintea proaspătă toată seara, dar și să te trezești fără probleme dimineața. Cele mai interesante întâlniri mi se par acelea în care avem puțin timp la dispoziție, dar povestim cât de multe putem și savurăm berea cu adevărat. Ca să îți reîmprospătez memoria, adu-ți aminte de prima întâlnire pe care ai avut-o cu iubita sau soția ta. Nu-i așa că v-ați bucurat de compania plăcută, ați avut discuții constructive și totul cu un consum moderat de alcool? În principiu, femeilor li se par mai atractivi bărbații care au controlul asupra situației și asta înseamnă implicit și asupra cantității de alcool consumat. Drept urmare câteva reprezentante ale sexului frumos, populare în lumea internetului, ne-au prezentat varianta lor de ce este bine să consumi moderat alcool.

Despre campania “Moderate Drinkers Wanted” au mai scris MirunaVeronica, Adina, Ioana, Sânziana, Ionuț,TomaLaciGabi, Alexandru, Adrian, ManafuVlad

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *