Techmerino - Materialul Viitorului Din Care Se Vor Face Hainele

Hugo Jacomet a afirmat deseori că cele mai mari inovații din acest domeniu sunt materialele. Toți producătorii mari de țesături încearcă să descopere materiale cât mai inovative și practice, iar Techmerino este doar unul dintre acestea. Techmerino a apărut datorită evidențierii celor mai importante caracteristici a lânei merino rezultată în urma unor procese de finisare speciale. Materialul este unul impermeabil, respiră și se usucă repede. Iar acest material a fost rapid adoptat și la articolele vestimentare sportive.

Techmerino – materialul viitorului din care se vor face hainele

Lâna merino este considerată una dintre cele mai avansate materiale din punct de vedere tehnic. Este un material ușor, fin și care respiră iar toate aceste proprietăți combinate nu se regăsesc în altă fibră sau material natural/artificial.  În plus, acest material îl găsim și la anumite costume casual care se pot pune în mașina de spălat la 30 de grade și după care să-și păstreze forma. Imaginează-ți doar de câte drumuri la curățătorie vei scăpa. Personal de multe ori nu reușesc să duc în timp util la curățătorie și în plus mai am și de așteptat până piesa este gata. La tine acasă toată procedura de spălare și uscare poate dura în jur de 24 de ore. Fiecare piesă din cadrul Zegna Wash & Go vine cu o husă specială. Pentru o spălare cât mai optimă introdu aceste articole în husele speciale. După uscare articolul se poate purta așa, dar se poate și călca. Dacă nu ai încredere deplină în mașina de splălat costumul se poate duce și la curățătorie.

Techmerino Zegna

Ermenegildo Zegna sunt cei care au descoperit acest material extraordinar din punct de vedere tehnic și sper ca și alții să vină în față cu produse din ce în ce mai bune.

În acest moment, din ce în ce mai multe brand-uri se orientează spre acest material. Mi se pare o idee bună să putem spăla cât mai multe haine la mașina de spălat.

Sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *