Tendinte În Moda Masculină

Cu ceva timp în urmă, în timp ce răsfoiam nişte site-uri de fashion, am dat peste nişte tendințe în moda masculină care m-au indignat şi amuzat în acelaşi timp. De ce? Pentru că întotdeauna am preţuit două principii de stil (printre altele), ce m-au ghidat în călătoria mea spre a învăţa tainele vestimentaţiei masculine, iar subiectele citite erau exact opusul.

Tendințe în moda masculină

Principiile sunt:

1. Banii nu pot cumpăra stilul.
2. Orice bărbat ar trebui să ştie a face nod la cravată chiar şi în somn.

Şi acum, despre ce este vorba.

Primul articol citit era despre un tricou. Unul de la Hermes… din piele de crocodil… ce costa doar 91.500 dolari. Hmm… Doar atât?

Se pare că brandul francez, pentru una dintre colecţiile sale, a fost la vânătoare de crocodili, să-şi facă tricouri din pielea dânşilor. Şi cum misiunea a fost îndeplinită, le-au şi scos la vânzare pe Madison Avenue, în New York. Bineînţeles că acest produs are publicul lui ţintă, existând deja clienţi posesori ai lui, dar totuşi, cam cât de snob să fii? Cu banii aceştia-ţi asiguri garderoba pentru o viaţă.

Hermes
Hermes Tendințe în moda masculină

A, şi apropo. Se pare că cei de la Hermes pregătesc pentru colecţia de toamnă/iarnă 2013 şi cămăşi tot din acelaşi material. Din zvonuri, preţul bate spre 150.000 dolari.

Cel de-al doilea articol se referă la un nene, care se pare că ar fi inventat el un accesoriu vestimentar pentru cei mai neîndemânatici. Aha.
Designerul Josh Jakus povesteşte că în urma confecţionării diverselor produse ale firmei sale, rămâne cu unele resturi precum fetru (material din fibre de lână presată) şi fermoare. Astfel, spune el, că odată şi-a aşezat în jurul gâtului unul dintre fermoare, I s-a părut interesant, şi de aici i-a venit idea să creeze aşa numitele “ZipTie” (Cravată cu fermoar).

Evident că şi pentru acest produs s-a vizat un public ţintă: aşa zişii neîndemânatici în a face un nod la cravată, sau cei grăbiţi.
Este o mare prostie şi un gest de “impotenţă” să dai bani pe aşa ceva, doar având scuza că nu te pricepi să faci nod la cravată. Există pe internet sute de tutoriale despre cum poţi învăţa să faci asta şi ieşi mult mai câştigat.
Cam aşa arată oribilitatea ce costă 65$:

Cravata Cu Fermoar
Cravata cu fermoar – Tendințe în moda masculină

Caută mereu să faci alegerile corecte când vine vorba de haine şi nu uita…

Poţi învăţa să te îmbraci bine pe bani puţini, iar cu restul banilor poţi călători de exemplu, să vezi lumea, să te inspiri, să te educi. Italia și Anglia sunt buni pedagogi în ale vestimentaţiei.

sursa foto aici, aici si aici

Related Posts

One thought on “Tendințe în moda masculină

  1. Chiar ca e oribila cravata, bine ca nu e in ''trend ''asa ceva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *