atitudine masculină

Putem măsura atitudinea masculină din mai multe privințe: putem spune că ne dăm seama din felul cum vorbește cu cineva sau pur și simplu, cum se îmbracă în fiecare zi. În general, ceea ce face un mascul alfa este tot una cu ceea ce este acesta la interior.

Atitudinea și personalitatea masculină

Personalitatea masculină poate fi exprimată prin mai multe artificii vestimentare ori ale unor elemente fizice prezente (păr facial, limbaj, stilul frezurii etc).

Masculul cu personalitate și atitudine se identifică a fi un tip atrăgător, inteligent, fizic sportiv, și poate avea un statut socio-economic destul de ridicat sau în ascensiune.

Vă sfătuiesc totuși să nu încercați să-i copiați pe cei din jurul vostru. Fiți voi înșivă! Nu este cazul să adoptați ținute care sunt la modă, dar nu vă reflectă caracterul. Și mai este ceva: în funcție de hainele pe care le alegeți, domnilor, puteți demonstra lumii cât de curajoși sunteți sau cât de vizibili v-ați dori să fiți.

Părul facial despre atitudinea masculină?

În cazul bărbaților care preferă o barbă scurtă (sau mustață) putem spune că masculii folosesc acest gen de barbă pentru a lăsa o puternică impresie legată de caracterul lor bărbătesc, arată că sunt „adevărații bărbați”, dar nu în stilul obscen sau dur, ci cu personalitate.

În schimb, despre cei cu barba mare putem spune că aceștia vor să-și scoată în evidența latura sălbatică, lăsată de  la Mama Natură, însă uneori doamnele și domnișoarele pot interpreta complet eronat un astfel de look, deoarece este considerat neîngrijit.

Mai există însă și tipul de „cioc” ori doar mustață. Aici vorbim despre oamenii mai permisibili, cu un caracter destul de inovator și cu o personalitate pe măsură.

Stilul vestimentar spune ceva despre atitudine și caracter?

Stilul clasic: întotdeauna la îndemâna oricui. Costumul este mare favorit al acestul stil. Mereu la „4 ace”. Cu un caracter de conducător, gata de luptă oricând în chestiuni intelectuale.

Stilul sport: aventurierul și carismaticul. Înconjurat de zeci, poate chiar sute de prieteni. Un astfel de bărbat este mereu gata de acțiune, cu o puternică personalitate de luptător care știe că locul doi valorează mai mult decât locul unu, uneori.

Stilul casual: genul tipului modest, echilibrat. Adoptă chiar și îmbrăcămintea confortabilă în orice împrejurare, este singurul său stăpân și știe când să riște și când nu. Dorește ceea ce este nou cu măsura timpului. Iubește tot și este iubit de toți.

Atitudinea și caracterul pot fi conturate din mult mai multe aspecte: muzică, artă, filme – în general preferințele fiecăruia.

Bărbatul bun la toate nu există. Există bărbatul cu un caracter deosebit, unic și cu o personalitate antrenantă, iar aceste trăsături sunt aduse în lumina reflectoarelor de micile particularități fizice sau intelectuale.

Evident, asta nu înseamnă că trebuie să eviți îngrijirea corporală sau pe cea facială.

Ce ai mai adăuga despre atitudinea masculină?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *