rulezi mânecile de la camasa stil masculin

Vara este unul dintre cele mai potrivite și dese momente în care poți să îți  rulezi mânecile de la cămașă din cauza temperaturilor ridicate. Am spus-o în nenumărate rânduri că o cămașă cu mânecă lungă o bate oricând pe cea cu mânecă scurtă.  Practic este printre puținele „arme de răcorire” de care putem profita atunci când ești constrâns să porți cămașă cu mânecă lungă la locul de muncă. Chiar dacă rulatul mânecilor pare un lucru simplu pentru anumiți bărbați reprezință o adevărată provocare.

Cum să îți rulezi mânecile de la cămașă

În plus, rulatul cămășii are și un alt scop practic. În anumite părți ale lumii este sinonimul bărbatului muncitor. De ex când trebuie să ridice ceva sau vrea să prevină să nu își murdărească mânecile ori să se spele pe mâini.

Din punct de vedere al stilului te poți folosi de acest artificiu atunci când dorești să ai ținută mai relaxată fie că ne referim la vară sau iarnă. Este momentul perfect de a arăta că tocmai ai scăpat de munca de birou și ești în oraș să te relaxezi. 

Astfel, am conceput acest mini ghid pentru rulatul mânecilor de la cămașă.

Rulatul simplu

Trebuie să deschizi nasturii de la manșetă și de la mânecă (dacă există) și să tragi cămașa deasupra cotului. După care prinzi partea interioară a manșetei pe care o pliezi peste celălalt capăt.  Dacă dorești poți să o  rulezi până te simți confortabil.

Rulatul slim

Aici te folosești de lățimea manșetei și rulezi cămașă în sus până te simți confortabil. 

Sau varianta foto.

Roll up sleeves 5 e1438949990806 1

Sau varianta video

Deci, cum îți rulezi mânecile de la cămașă?

 © FOTO: Mircea Rosca / www.ActionFoto.ro  și aici

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *