Hilfiger Denim

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță deschiderea primului magazin Hilfiger Denim din București, situat în Mega Mall.

Primul magazin Hilfiger Denim în București

Lansarea a fost sărbătorită cu un eveniment exclusivist desfășurat în magazin, ce a avut loc pe 3 iunie 2015. Vedete, personalități importante ale vietii mondene, presă și fani ai brandului au participat la eveniment. Invitații au primit cadouri in sacoșe de canvas din colecţia People’s Place Originals care au fost imprimate în magazin, în timp ce aceștia au vizionat colecțiile de haine și accesorii pentru femei și bărbați.

Colecția Hilfiger Spring/Summer 2015 este inspirată de o călătorie ce traversează America, de la deșert, la zone muntoase și până la zonele de coastă cu priveliști impresionante. Această explorare estetică a Americii profunde generează piese dedicate activităților outdoor, cu puternice influențe militare și maritime, toate completate de stilul emblematic rock-and-roll Hilfiger Denim.

Magazinul Hilfiger Denim din Bucureşti este cea mai recentă achiziţie în extinsul portofoliu global, și se află sub coordonarea SARKK, francizorul exclusiv al brandului Hilfiger Denim pentru România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania şi F.Y.R.O.M.

Fanii brandului sunt invitați să utilizeze hashtagul #HilfigerDenim pe rețelele de socializare.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *