Cei Mai Bine Îmbrăcați Sportivi Din Lume

Săptămâna trecută, în cadrul articolului săptămânal dedicat sportului intersectat cu stilul vestimentar, am început să prezentăm un top creat de cei de la Forbes, cu cei mai bine îmbrăcați sportivi din lume. Topul este complex  și destul de reprezentativ, având în vedere că ia în considerare personaje din toate sporturile. Desigur, există mult mai mulți sportivi bine îmbrăcați decât cei din top, însă nu putem nega priceperea celor incluși aici.

După cum spuneam, săptămâna trecută doar l-am început. Am prezentat doar 6 sportivi, ceea ce înseamnă ca ne-au mai rămas tot atâția.

Continuăm, așadar cu cei mai bine îmbrăcați sportivi din lumea tenisului, baschetului, hocheiului sau a fotbalului.

Primul dintre ei este Roger Federer. Elvețianul are tot timpul o imagine impecabilă și simplă, în același timp, dar care parcă cu greu ne-ar putea plictisi. Ținutele sale preferate sunt cele smart casual, în care dacă renunță la sacou, alege sigur un pulover în V sau un cardigan.

Cei Mai Bine Îmbrăcați Sportivi Din Lume
Cei mai bine îmbrăcați sportivi din lume

Al doilea, LeBron James a fost al treilea bărbat care să apară în Vogue, la apariția din 2008 de pe copertă. Ținutele smart casual, mai ales cele care includ veste, sunt pe lista preferințelor sale. În același timp, nu neglijează deloc accesoriile și detaliile mici, precum acele de cravată.

Dhani Jones, hocheist în NHL pentru Cincinnati Bengals, antreprenor și designer în lumea modei, asta pe lângă activitatea sa sportivă. Acest lucru se vede și în aparițiile sale, în care papioanele create de el sunt nelipsite. Chiar și așa, spune că nu îl deranjează să aleagă uneori un tricou și o pereche de jeansi.

Henrrik Lundqvist, de asemenea hocheist, este un sportiv care pretinde că nu poartă niciodată tricouri. Pe lângă asta, cravatele slim sunt întotdeauna preferatele lui, la fel ca pantalonii slim fit.

Dwyane Wade, baschetbalist, fan declarat al stilului clasic, al costumelor bine croite și al accesoriilor folosite drept pete de culoare.

Wade Suit2
Cei mai bine îmbrăcați sportivi din lume

Xabi Alonso, fotbalist la Bayern Munchen, dă dovadă ca și ceilalți de mai sus că stilul vestimentar poate fi cu ușurință adoptat de către un atlet, în locul echipamentului sportiv. Mai mult, pozele cu el la costum ne dau impresia că ar putea la fel de bine să exceleze și într-o carieră de fotomodel.

Tumblr Lawjwdyli21Qc5Ul5
Cei mai bine îmbrăcați sportivi din lume

Așadar, ție care din topul complet îți place cel mai mult? Poți vedea aici prima parte a topului.

Încă o dată, trebuie să apreciem efortul celor de la Forbes pentru construirea acestui top.

sursa foto: aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *