Ne-Yo, Un Alt Artist Cu Stil

Pe numele său, Shaffer Chimere Smith, este un cunoscut cântăreț de muzică R&B, producător, dansator și actor american. Popular sub numele lui de scenă, Ne-Yo a început să fie foarte apreciat de către public pentru abilitățile sale de producător, contribuind în 2004 la hitul „Let Me Love You” al cântărețului Mario. De atunci, popularitatea sa s-a dezvoltat constant, acesta având de-a lungul timpului colaborări cu alți mari artiști precum Pitbull, Rihanna sau Chris Brown.

Ne-Yo, un alt artist cu stil

Astăzi vom arunca o privire scurtă asupra stilului său vestimentar și cum a reușit să-l adapteze activităților sale.

Ne-Yo dă dovadă de flexibilitate adoptând atât ținute casual cât și formale, în funcție de situație sau context. Merită apreciat însă pentru faptul că atunci când situația cere formalul, el îl oferă într-un mod impecabil.

Unele dintre ținutele sale ar putea primi critici severe din partea unui expert în stil: nu își leagă papionul, are ambii nasturi încheiați la sacou sau poartă o cravată de aceeași culoare cu cea a sacoului. Ce e de apreciat însă este stilul pe care și l-a dezvoltat ca artist. Știm bine că artiștii care urcă pe scenă nu prea respectă regulile de stil. Ne-yo, în schimb, are apariții impecabile de fiecare dată, chiar dacă ținuta lui din momentul respectiv ar putea fi îmbunătățită.

Dsc 2545

După cum spuneam, se afișează destul de des și în ținute casual.

Un lucru care pur și simplu îl definește și pe care probabil l-ai observat și tu este pălăria purtată aproape tot timpul. De fapt, foarte rar se întâmplă ca Ne-yo să se afișeze fără să poarte una din pălăriile sale.

După cum vezi, nu are un tip anume de pălărie preferat, însă toate îi vin foarte bine.

Tu ce crezi, ești de acord că pălăria pentru el este un element definitoriu? Ți l-ai putea imagina pe scenă fără pălărie?

sursa foto: aici, aici, aici, aici, aici

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *