Tinie Tempah, Un Rapper Cu Stil Aparte

Cunoscut drept Tinie Tempah, Patrick Okogwu este un rapper britanic, care a avut o ascensiune foarte rapidă. Primul său album, Disc-overy a fost lansat în 2007, iar în doar trei ani a ajuns să debuteze pe primul loc în Marea Britanie, având ulterior două single-uri de locul 1.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale putem aminti de Frisky, nominalizat la cel mai bun video de cei de la MOBO Awards, Pass Out, nominalizat la cel mai bun video și cea mai bună melodie de cei de la MOBO Awards, BT Digital Music Awards și câștigător al titlului de cel mai bun single în 2011 la Brit Awards și desigur Written in the stars în colaborare cu Eric Turner, care a vândut peste 115.000 de copii în doar prima săptămână atingând prima poziție în topurile din Marea Britanie și alte țări.

Tinie Tempah, un rapper cu stil aparte

Ceea ce ne face să discutăm despre el săptămâna aceasta este stilul său vestimentar diferit. Probabil nu foarte multă lume observă acest lucru, dar artistul are câteva elemente care îi definesc foarte bine stilul, iar cel puțin unul dintre ele poate fi considerat o abordare foarte originală a stilului.

În primul rând, dovadă a cunoștințelor sale în domeniul vestimentar, este faptul că poartă o varietate de culori, care îi avantajează tenul foarte închis. Nu de puține ori și-a făcut apariția în costume portocalii sau galbene, care din start îl scoteau în evidență față de restul din jur.

În al doilea rând, ochelarii Wayfarer sunt un accesoriu indispensabil pentru el. Indiferent că au sau nu lentilă de protecție solară, îi poartă mereu și parcă nu ni-l putem imagina fără ei. De altfel, artistul este printre cei care a relansat moda ochelarilor de acest tip.

Nu în ultimul, originalitatea stilului său despre care vorbeam și mai sus, constă în combinarea stilului casual cu cel formal. Nu e ca și cum e o mișcare nouă, foarte mulți bărbați fac acest lucru, într-un mod conștient sau nu. În schimb, artistul britanic ne dovedește că știe să se îmbrace, iar prin combinarea unor piese vestimentare casual cu unele formale, nu face decât ca orice apariție de-a sa în public să fie o plăcere pentru privitori.

În ianuarie 2015, Tinie Tempah, a colaborat cu Norton&Sons, croitorii de pe Sawile Row și Muzeul Londrei pentru a-și face un costum din tweed pentru London Fashion Week.

Pe Tinie Tempah îl poți asculta live sâmbătă, 01.08.2015, în cadrul festivalului Untold la Cluj Arena de la ora 23:15.

Ai mai jos câteva exemple de ținute de ale sale.

Id 43215

Așadar, tu ce părere ai?

sursa foto

Related Posts

2 thoughts on “Tinie Tempah, un rapper cu stil aparte

  1. Alex spune:

    Salut! Ma gandeam sa te intreb daca ai in plan sa scrii un articol si despre Kanye West. Sunt foarte curios sa aflu parerea ta despre el!

    1. Tudor Costinas spune:

      Nu e o idee deloc rea. Stai cu ochii pe site că o să apară în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *