The Man. Kanye West. Fresh. Slim. Suit. Style. True Fashion. Icon. Music. Classy. Great Pic. Schedvin.

Kanye Omari West, deși cunoscut de majoritatea drept rapper, acesta a ieșit în evidență și în calitate de producător și creator de modă. El a fost declarat recent miliardar conform revistei Forbes. Averea acestuia a crescut mai ales în urma colaborării cu adidas pentru linia de încălțăminte sport Yeezy.

Pe partea muzicală a adunat cele mai multe succese, el bucurându-se de producerea a șase albume. Este unul dintre cei mai bine cotați artiști ai momentului, cu peste 21 de milioane de albume vândute, iar în mediul online, cifra depășește 100 de milioane. Alături de cele 21 de premii Grammy, acesta se numără printre vedetele cele mai influente din showbiz.

Controversa, al doilea prenume

Pe parcursul carierei sale, Kanye West a avut parte de nenumărate controverse cu alte personalități americane. Printre acestea se numără scandalul cu Britney Spears, care a deschis gala VMA MTV Awards în locul acestuia, cu Taylor Swift, atunci când acesta i-a întrerupt discursul de acceptare al premiului, spunând că Beyonce merita să câștige sau situația când l-a acuzat pe George Bush de rasism. Toate acestea i-au adus și critici negative, dar stilul să muzical a continuat să evolueze.

Stilurile personale ale lui Kanye West

Artistul s-a remarcat de-a lungul timpului prin diferite stiluri vestimentare. Unul dintre acestea este cel clasic, elegant, în care piesa de rezistență este jucată de costum. Alături, apar și accesorii, diferite combinații dintre piese specifice stilului formal și smart casual, precum sacoul, papionul sau cravata.

Înafară de acest stil, artistul alege și un stil casual, deși uneori îl duce la extrem, rezultând în ținute complet opuse unui stil cu bun gust. Aici regăsim pulovere largi, mult prea mari pentru corpul său, paltoane la fel de mari ca și mărime sau pantaloni largi, din materiale sintetice sau piele.

Propriile lui linii vestimentare

În ciuda faptului că primele linii vestimentare ale lui nu au primit critici pozitive, ultima dintre acestea, lansată la Săptămâna Modei de la Paris, a marcat o evoluție a stilului prezentat de Kanye West, după spusele criticilor de modă. Totuși, succesul clar în acest domeniu este reprezentat de colaborările cu Adidas și Nike. Mai precis, linia Adidas Yeezy Boosts au fost lansată în New York, cu 9000 de produse, care s-au vândut în doar 10 minute. De aici putem deduce fascinația cu care este văzut acesta de fanii lui.

Dacă e să tragem câteva concluzii, acestea s-ar referi în principal la stilul său. Deși partea clasică este de admirat, nu se poate observa nicio pată de culoare, acesta alegând cel mai mult nonculorile și albastrul închis. De asemenea, un aspect important atunci când cineva se prezintă în societate cu o ținută este atitudinea, respectiv zâmbetul. Acesta lipsește cu desăvârșire în felul cum Kanye West apare în public.

Tu ce părere ai despre el și stilul pe care îl adoptă? Ce ai îmbunătăți la capitolul vestimentație?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *