Cum Se Poartă Pălăria

Pălăriile de orice fel sunt genul de articole, care se bucură de atenția adepților modei pentru anumite perioade, revenind mereu. Dacă lăsăm totuși acest aspect la o parte, trebuie stabilit de la început că pălăriile sunt o exprimare a propriului stil, una îndrăzneață chiar. Tu, ca și parteneră, cu siguranță îți dorești ca iubitul tău să arate cât mai bine, să iasă în evidență cu modul lui de a-și crea ținute deosebite. De aceea, vine uneori momentul în care îi poți fi de folos, ajutându-l cu sfaturi în ceea ce privește îmbunătățirea stilului său.

Acum, vei afla câteva lucruri interesante despre cele mai populare pălării, în ce context pot fi ele purtate, iar la final impactul pe care aceasta o are întregii ținute.

Cum se poartă pălăria

Mulți tratează o pălărie ca pe un simplu accesoriu care să complimenteze o ținută. Deși nu e nimic greșit în asta, trebuie precizate și câteva situații specifice în care pălăria devine o necesitate. De exemplu, aceasta te ajută atunci când este purtată împotriva soarelui, ploii sau vântului. Desigur, adaugă un plus oricărei vestimentații, dar nu putem ignora utilitatea acesteia. De reținut este faptul că o pălărie este compusă din borul acesteia (partea externă – din diverse materiale), calota (partea de sus, aceea care acoperă capul – de asemenea de diverse tipuri), cozorocul (partea din față, care protejează fața) și panglica (plasată în jurul pălăriei, la baza acesteia).

1. Pălăria Fedora

A25E27777E5A1F39D8F787294Cda185B
Cum se poartă pălăria
Style For Men On Tumblrwww.yourstyle-Men.tumblr.com Vkontakte -//- Facebook -//- Instagram

Aici, se poate observa cum pălăria Fedora poate fi purtată atât la o ținută business, cât și la una cât se poate de simplă, casual. Acest tip de pălărie este una dintre cele mai populare și este confecționată din material care fie este ușor de îndoit, ca și în prima imagine, fie este cu bordul mai dur, precum în cea de-a doua imagine. Un alt aspect important de reținut este faptul că aceste pălării sunt disponibile într-o multitudine de culori. Totuși, recomandat ar fi să se aleagă una neagră, maro, bleu marin sau gri, și nu culori extreme, precum turcoaz sau galben, de exemplu.

2. Pălăria porkpie

Martel Cambell Dashing In Paul Smith Jacket And Pork Pie Hat.
Cum se poartă pălăria

Această pălărie este alegerea perfectă pentru bărbații înalți. Fiind foarte asemănătoare Fedorei, aceasta este de asemenea creată din material dur, dar borul și cozorocul sunt rotunde și ușor arcuite în sus. Panglica este de asemenea păstrată, iar pentru o ținută formală sau smart casual, este o opțiune foarte inspirată.

3. Pălăria Panama

Theteenagegentleman: Spring Essentials: Khaki Suit And Panama Hat. Note The Razor Thin Pocket Square.
Men'S Panama
Cum se poartă pălăria

În cazul pălăriei Panama, de asemenea se poate opta la a o purta împreună cu o ținută business, smart casual sau casual – cu preponderență ultimul stil vestimentar. Totuși, dacă se merge pe stilul business, ar fi minunat dacă și costumul ar fi de culoare deschisă, pentru a se potrivi cu vremea caldă, ca și în poză. Asta pentru că pălăria Panama, spre deosebire de celelalte, este confecționată din paie rigide. Astfel, aceasta este purtată pentru a opri din razele puternice ale soarelui, iar paiele asigură și confortul termic de care avem nevoie în zilele toride.

Așadar, îi poți propune iubitului tău să facă acest pas și să își achiziționeze cel puțin o pălărie dintre cele de mai sus, pentru toate motivele prezentate: îl va feri de ploaie, vânt sau soare, în funcție de tipul pălăriei și îi va asigura complimente în ceea ce privește exprimarea unui stil de bun gust, alăturată unei ținute potrivite.

Ce zici, îi vei propune o pălărie partenerului tău, sau are deja una?

sursa foto: aici, aici, aici, aici, aici

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *