Capture

Purtarea de accesorii a dat întotdeauna dovadă de atenție la detalii. Indiferent dacă e vorba de o ținută formală, smart casual sau casual, detaliile sunt cele care o completează, o fac mai interesantă și nu în ultimul rând o diferențiază de altele.

Deoarece acest articol se adresează persoanelor de sex feminin, care își doresc ca partenerii de lângă ele să fie mai atenți la detaliile privind ținutele pe care le poartă, haide mai întâi să vedem care sunt cele două accesoriile care întotdeauna i-ar putea ridica ținuta iubitului tău. Cu alte cuvinte, accesoriile pe care orice bărbat ar trebui să le aibă în garderobă: cravata și papionul.

Asigură-te că în dulapul iubitului tău există cel puțin cinci cravate pe care să le poată purta aleatoriu. Nu ai vrea ca iubitul tău să fie acel stereotip cu o eternă cravată neagră. Cravata tricotată, cravata cu imprimeu polka dots sau cravata cu imprimeu paisley nu ar trebui să îi lipsească. Acestea îi vor oferi nenumărate posibilități de asortare cu restul ținutei, accentuând-o în același timp.

În privința papioanelor, din nou, diversitatea nu strică și nu e greu de implementat în garderobă. De data aceasta, imprimeurile sunt puțin mai multe. Asigură-te, pe cât posibil, că iubitul tău nu poartă papioane cu nod gata făcut.

Și acum, să trecem la partea pentru care ai accesat acest articol.  Aceste două elemente sunt accesorii care te pot pune și pe tine, ca iubită, în valoare. Pentru un bărbat e foarte atractiv la o femeie modul în care fata de lângă el e interesată tot timpul în a-i aranja cravata sau papionul care stă strâmb. Și desigur, nimic nu e mai „badass” decât o fată care știe să facă nodul la papionul iubitului ei. Poți învăța asta aici.

Dovedește-i așadar că nu e deloc un efort pentru tine să fii interesată de imaginea lui și surprinde-l în momentul în care te oferi să îi faci nodul la papion sau cravată, spre exemplu, pentru a-l ajuta să nu întârzie.

sursa foto: aici

Related Posts

1 thoughts on “Accesorii ale iubitului tău care te pun în valoare ca parteneră

  1. Metoda revolutionara prin care sa castigati bani! Acum, in premiera nationala, va oferim un sistem excelent si deschizator de drumuri, prin care dvs garantat veti castiga mai multi bani, cu o activitate extrem de simpla, acasa, la calculator, in timpul liber. Cereti urgent detalii la adresa de email: gheorghe.ungureanu@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *