Papioanele Lui Marius Moga

Cântăreț și compozitor român axat pe muzica pop, Marius Moga este unul dintre cei mai de succes artiști din țara noastră. De altfel, el s-a clasat pe locul 85 din 100 la momentul anunțării clasamentului „Mari români”, în anul 2006. Artistul cunoscut și sub numele de deMoga ne-a arătat prin aparițiile lui că îi place să fie atent cum se îmbracă. Indiferent de contextul în care și-a făcut apariția, ca jurat în cadrul unor emisiuni sau ca interpret într-un videoclip, Marius Moga a arătat că știe cât de importantă este vestimentația în construirea propriei imagini.

Papioanele lui Marius Moga

De asemenea, el dă dovadă de foarte mare flexibilitate în ceea ce privește adaptarea la situație, afișându-se în ținute atât casual cât și extrem de formale.

Dacă l-ai urmărit, pe cât de puțin, nu aveai cum să nu observi că preferințele lui în ceea ce privește accesoriul de la gât sunt clare. De altfel, parcă ne e destul de greu să ni-l imaginăm pe Marius Moga purtând cravată.

Așadar, artistul care a ajuns să le compună melodii celor de la Maroon 5 este un fan înfocat al papioanelor.

Haide să îl vedem în câteva ipostaze:

Interviu Fulger Marius Moga Despre Mozart Blonde Si Papioane 1 Size7

Cu toate acestea, Marius Moga nu pare să acorde prea multă atenție mărimii papionului. Dacă ar fi să ne uităm puțin la indicațiile privind purtarea unui papion, am putea spune că de multe ori își alege papioane mult prea mari. Mai mult decât atât, poartă mai des papioane cu nodul gata făcut decât papioane clasice cărora trebuie să le faci tu nodul.

E de apreciat, așadar, modul în care încearcă tot timpul combinații noi de imprimeuri și culori.

Totuși, dacă ai putea sta de vorbă cu el, ce sfaturi i-ai da?

sursa foto: aici, aici

Related Posts

2 thoughts on “Papioanele lui Marius Moga

  1. Sorin Daniel spune:

    Papion in combinatie cu bretele colorate, jeans si bascheti nu este tocmai elegant. Moga se imbraca la fel ca un clovn. Nasul rosu ii lipseste.

  2. Eu as zice sa se lase de cântat:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *