Bărbieritul Electric Uscat

Pentru mine, bărbieritul însemna, până nu de mult, lamă, pămătuf, spumă de ras şi multă atenție. Deoarece vremurile s-au schimbat, la fel s-a întâmplat și cu anumite tradiții. Datorită faptului că ne dorim lucruri din ce în ce mai rapide și precise, viața noastră s-a ușurat cu ajutorul aparatelor de ras electrice. Probabil va părea puțin ciudat la început, dar cu timpul te vei obișnui când vei descoperi avantajele la bărbieritul electric.

De ce bărbieritul electric

Aparatele de ras electrice vin cu avantajul că ele pot tăia atât firele lungi, cât și pe cele scurte. Așa zisele Triple Track acoperă cu până la 50% mai multă piele. Datorită flexibilității capetelor, acestea se mulează în funcție de conturul suprafeței de ras, oferindu-ți un bărbierit cât mai precis.

Anumite aparate vin cu două lame. Prima lama ridică firele de păr, iar cea de-a doua le taie. Dacă vrei să ai un aparat 2 în 1, neapărat să alegi unul care îți permite să îți întreții mustața și perciunii.

Aparatul de bărbierit modern trebuie să îți ofere opțiunea de a-l utiliza cu sau fără fir. Un alt factor important este și durata în care bateria stă încărcată. Un încărcat trebuie să te țină cel puțin o oră care se traduce în cel puțin 20 de sesiuni de bărbierit. Dacă ai ghinionul ca bateria să fie descărcată, cu o încărcare rapidă care durează doar 3 minute vei avea ocazia să începi ritualul de îngrijire. Afișajul de tip led îți indică atunci când bateria este încărcată sau descărcată sau când trebuie să înlocuiești capul de radere.

Viața ta va fi mult mai simplă dacă aparatul este lavabil. Asta îți va permite să cureți aparatul sub jetul de apă fără să îți faci probleme că te vei electrocuta sau că îl vei strica. Cred că te-ai sătura să îți cureți de fiecare dată aparatul cu peria ori de câte ori îl folosești. Este o muncă prea migăloasă și necesită mai mult timp.

Acum că ți-am prezentat avantajele, crezi că te vei mai întoarce la bărbieritul clasic?

Mai multe detalii despre aparatul de ras electric poți să găsești aici. Dacă dorești să experimentezi cu alte aparate le poți vedea aici.

1 thoughts on “Bărbieritul electric uscat

 1. Cautam colaboratori pentru publicare anunturi
  Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati
  Cerinte: – necesar calculator
  – conexiune internet
  – rabdare
  – cunostinte minime PC
  – seriozitate
  – perseverenta
  – atentie la detalii
  Nu este necesara experienta.
  Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
  Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
  Program part-time.
  Important ! Lasati mesajul cu textul " INFO " doar pe e-mail !
  Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
  Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa: zincuta2004@yahoo.com
  Oferim si solicitam seriozitate!
  In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
  Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *