Andrea Pirlo - Style Icon Italian Din Fotbal

Andrea Pirlo, actualmente fotbalist al clubului Juventus Torino. Faptul că italienii au o educație vestimentară peste medie și că au adus un aport considerabil în dezvoltarea stilului nu mai este un secret pentru nimeni. Sprezzatura, arta de a te îmbrăca bine, a devenit pentru ei o cultură. Indiferent de activitatea pe care o desfășoară, italienii sunt mereu atenți când ies din casă.

Andrea Pirlo – style icon italian din fotbal

Mijlocașul considerat unul dintre cei mai buni din lume a mai trecut în cariera și pe la Inter Milano și A.C. Milan. Chiar și așa, profesionalismul de care a dat mereu dovadă i-a adus un respect enorm din partea fanilor de pretudindeni, nefiind persoane care să-l acuze de trădare între cele trei cluburi rivale din peninsula Italică.

Puțin înainte să devină un trend, Andrea Pirlo a ales să-și lase barba să crească, ceea ce i-a făcut pe mulți să-l asemene cu Chuck Norris, având în vedere și măestria de care dă dovadă când încalță ghetele cu crampoane. Ținutele cu care se afișează, însă, înafara terenului, ne dovedesc că fotbalul nu e singurul lucru la care se pricepe și echipamentul sportiv nu e singurul care i se pliază perfect.

149B88B0D8138E98A5A47Bf881B4D512
Andrea Pirlo - Style Icon Italian Din Fotbal

În vârstă de 36 de ani, Andrea Pirlo joacă în data de 6 iunie finala celei mai tari competiții inter cluburi de pe continent, UEFA Champions League, și cel mai probabil după acest sezon se va retrage. Cu siguranță însă nu va renunța și la a ne arăta prin aparițiile lui publice cât de priceput este la haine.

Influența italiană asupra stilului vestimentar se face așadar simțită chiar și în cazul sportivilor. Într-un articol trecut am vorbit despre un alt jucător italian, Marco Borriello, care de asemenea este foarte îndrăzneț în ceea ce privește ținuta lui înafara terenului de joc.

Tu ce alți fotbaliști care se îmbracă bine știi?

sursa foto: aici, aici, aici, aici, aici, aici

2 thoughts on “Andrea Pirlo – style icon italian din fotbal

  1. rares spune:

    Nu se va retrage dupa finala UCL, va juca in MLS la New York City FC cel mai probabil

    1. Tudor Costinas spune:

      Da, ai dreptate, dar cel mai probabil nu va mai activa la un nivel la fel de înalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *