Lebron James, Profesionist Și Din Punct De Vedere Vestimentar

LeBron James este un baschetbalist american în vârstă de 30 de ani, care momentan joacă pentru  Cleveland Cavaliers în NBA. Profesionalismul din teren i-a adus multă faimă și mai mult decât atât, este cunoscut drept unul dintre cei mai influenți sportivi din Statele Unite ale Americii. Cu nenumărate trofee câștigate, premii primite și recorduri stabilite, LeBron și-a construit o imagine pe care doar cei mai de succes oameni din lume o mai au. Ca exemplu, la foarte puțin timp după ce a fost văzut purtând însemne ale unei echipe adverse și a început să fie criticat, în 2013 a primit din nou titlul de cel mai popular baschetbalist din NBA.

LeBron James bine îmbrăcat

Vorbind de imaginea lui, LeBron este cunoscut drept exemplu și în materie de vestimentație.

Prin aparițiile sale, baschetbalistul a demonstrat că poate adopta foarte multe stiluri, că știe cum să le abordeze și mai ales, ca toate i se potrivesc. Pentru că vorbim de un sportiv care activează într-un domeniu în care înălțimea este un avantaj față de ceilalți, trebuie apreciat faptul că nu lasă cei 2.03 m să îl împiedice în a purta hainele în așa fel încât să arate bine. Deși foarte mulți bărbați consideră înălțimea un impediment în a avea grijă la detaliile unei ținute, LeBron este unul dintre exemplele care dovedesc contrariul.

Dimensiunile și așezarea corectă a unui costum nu sunt o problemă pentru baschetbalist. Mai mult decât atât, el a dovedit că știe cum să își pună în valoare tenul închis prin alegerea unor culori îndrăznețe.

După cum spuneam și mai sus, americanul a ieșit foarte mult în evidență prin felul în care adoptă diferite stiluri. Indiferent că vorbim de ținute casual sau formale, atitudinea sa transmite relaxare și plăcere în momentul purtării acestora.

În noiembrie 2013, mai multe controverse au circulat pe internet după ce cei de la revista GQ i-au acordat a doua oară consecutiv titlul de cel mai stilat sportiv. Printre criticile aduse se numără purtarea ochelariilor de soare în spațiile interioare sau că nu știe purta o butonieră pe reverul de la sacou.

Tu ce părere ai despre stilul său vestimentar? Este sau nu un exemplu de urmat?

sursa foto:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *