Accesorii Pentru Partenerul Tău

Satisfacția nu este oferită în așa mare măsură de faptul că arată excelent, cât este oferită de faptul că ești atent la felul cum arată, că te îngrijește și că nu îți neglijează imaginea. Cu toate acestea, uneori probabil ai impresia că ceva lipsește ținutei, ceva ar mai putea fi adăugat și că în ciuda aspectului simplu și plăcut, ținuta ta nu pare a fi incompletă.

Accesorii pe care le poți încerca

Ei bine, aici e rândul accesoriilor să își facă treaba. Ele sunt piesele care completează întotdeauna o ținută și lărgesc posibilitățile de asortare subtilă.

Despre două dintre aceste accesorii am mai discutat în acest articol. Acestea sunt cravata, papionul și eșarfa.

Mai apoi, înainte de a trece la accesoriile mici, să nu uităm că orice sacou bărbătesc are loc pentru batista de buzunar la piept, care, bineînțeles, nu ar trebui asortată niciodată la accesoriul purtat la gât, fie el papion sau cravată.

Și acum, să vedem, de ce se poate folosi pentru a crea o asortare subtilă în ținuta sa.

În primul rând, brățările. De piele, cu ancoră, de mărgele sau de orice fel.

Bratara Piele Handmade Cu Margele Si Sfoara Cerata Bfl 739 48511 Zoom

Accesorii Pentru Partenerul Tău

După cum vezi, acestora li se adaugă și ceasurile, care în funcție de curea pot ieși în evidență sau pot fi asortate la restul ținutei. De obicei cureaua nato, de orice culoare ar fi, se face remarcată, în timp ce o curea din piele maro se poate asorta foarte bine la cureaua și pantofii de aceeași culoare.

Pe lângă acestea, alt detaliu care poate fi transformat într-o pata de culoare sunt… șireturile colorate.

Și nu în ultimul rând, accesoriul ignorat de foarte mulți bărbați, care face diferența de fiecare dată – butoniera.

Dsc 05681

Aceasta poate lua diferite forme. Una dintre alternativele populare pentru ea e acul mare.

41

Așadar, dacă nu te-ai convins încă de importanța detaliilor din ținută, imaginează-ți ținuta de mai jos fără accesoriile enumerate mai sus. Crezi că ar mai arăta la fel?

Accesorii Partenerul Tău

Caută cu atenție în magazine și vei găsi cu siguranță ceva pe bugetul tău.

sursa foto: aici, aici

Related Posts

One thought on “Accesorii pe care le poți încerca

  1. Daca ai nemultumiri, poti declansa ACUM schimbarea,pentru ca viitorul sa fie altul. Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a NU renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva an PLUS acum. Cautam colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim curs GRATUIT. Mai multe detalii, trimiteti"PROIECT" la adresa de e-mail: octaviangurza@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *