Lia Aram

Vineri 5 iunie,ora 21:00 va avea loc lansarea noii colecții vestimentare ,,Ubicuitate” Fall-Winter 2015 aparținând brandului vestimentar Lia Aram dedicat exclusiv femeilor, în cadrul festivalului – Femei pe Mătăsari- din București.

Lansarea colecției ,,Ubicuitate” by Lia Aram F/W 2015

Noua colecție pune accentul pe intimitatea arhetipala a eternului feminin ce reprezintă întreaga stare simbiotică a creaţiilor vestimentare. Conştiinţa propriului mit este conceptul central al acestei colecţii. Tranziţia diversităţii ca desfăşurare complexă a Feminităţii, dinamismul fin deloc uitat al unui Pretutindeni aflat la purtător, dar şi ludicul surprins în detaliile colecţiei sunt alte elemente de bază în jurul cărora Ubicuitate a prins contur.

Femeia Lia Aram pe care această colecție o propune în prim-planul viziunii artistice se află grațios în cadrul îmbinării zonei de mister personal, specifice fiecărei esențe feminine, cu cea a zonei ludice, aflată la baza jocului inițial ce caracterizează desfășurarea oricărei femei cu imaginație. 

Astfel, vorbim despre o nouă colecție vestimentară care îmbină atât atenția acordată unicității fiecărei femei în parte, precum și zonei individuale, cea care se supune unei personalizări specifice, cu mesajul promovat de brandul Lia Aram, al Femeii aflate în dialog permanent cu noțiunea esențială a Armoniei în mișcare, cu amprenta personală aflată în acord cu valențele dinamice ale atâtor femei într’una singură.

Cu forța convingerii că experiența realului imediat are întotdeauna o relevanță aparte și de nesupus chestionarului, Lia Aram vă invită, așadar, să descoperiți noile piese vestimentare, în cadrul lansării noii sale colecții, Ubicuitate, eveniment parte din programul festivalului – Femei pe Mătăsari din București, pe strada cu același nume.

Drescode: fancy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *