Stil De Vară Pentru Buzunarul Fiecăruia

Banii nu pot cumpăra stilul. Asta înseamnă că, indiferent de cât de mulți sau de puțini bani ai avea, asta nu te face neapărat mai bine îmbrăcat. Adevărata provocare pentru cei care sunt la buget redus este de a-și găsi haine. Soluții sunt la tot pasul, dar totul depinde de cunoștințele pe care le ai. În aceste zile m-am intersectat cu un brand care tocmai ce și-a lansat colecția de vară la un raport preț/calitate excepțional.

Pentru a-ți oferi o sursă de inspirație stil de vară am făcut următoarele combinații:

1) Tricoul polo în dungi și pantalonii scurți portocalii

Vara, în traducere liberă, înseamnă haine lejere din materiale care respiră. Tricourile polo cu dungi orizontale ar trebui să facă parte din garderoba oricărui bărbat care își dorește un plus de masculinitate. Asta datorită faptului că îți face umerii lați dar mai ales datorită istoriei pe care o are în spate tricoul polo.

Vara mai înseamnă și culoare, iar astfel am purtat și o pereche pantaloni scurți portocalii care au fost special realizați pentru a avea un aspect vintage.

Pentru a mă putea plimba mai lejer prin oraș mi-am luat și o pereche de espadrile pe care evident nu le-am purtat fără șosete.

Deși am ales această combinație, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la ținutele elegante când acestea sunt necesare.

Tinuta 1

Piesele din fotografia de mai sus fac parte din colecția de vară Tex 2015 și se găsesc în toate hypermarket-urile Carrefour din România.

2) Tricoul polo bleumarin și pantalonii scurți în dungi

Tricou polo bleumarin îl consider mai potrivit pe timp de seară. Vara, în timpul zilei, când e căldura mai mare, ar trebui să ai nuanțe deschise. În mod normal trebuie să porți ceea ce te face să te simți mai bine.

Bleumarinul face casă bună cu griul. Dacă aș fi combinat acești pantaloni cu tricoul polo gri în dungi ar fi fost prea complicat.

Espadrilele au rămas singurele elemente care îmi oferă un accent de culoare.

Tinuta 2

Piesele din fotografia de mai sus fac parte din colecția de vară Tex 2015 și se găsesc în toate hypermarket-urile Carrefour din România.

3) Tonuri de albastru

Îmi plac nuanțele deschise și profit de orice situațe pentru a le purta. Dacă de regulă nu ești obișnuit să porți culoare, fă un mic test. Încearcă prima dată, ca cel puțin o piesă pe care o porți să fie deschisă la culoare.

Dsc_0096

Pantalonii scurți pe care îi port în această ținută sunt făcuți cu aceeași tehnică precum cei portocalii de mai sus, pentru a avea același efect vintage.

Piesele din fotografia de mai sus fac parte din colecția de vară Tex 2015 și se găsesc în toate hypermarket-urile Carrefour din România.

Despre colecția de vară Tex 2015

Nu este nici un secret că au mers pe prețuri foarte mici, combinând funcționalitatea cu stilul. Astfel, în noua colecție de vară Tex vei găsi o gamă variată de nuanțe la tricouri polo, pantaloni scurți și lungi, dar și la espadrile, încălțămintea specifică verii.

Related Posts

2 thoughts on “Stil de vară pentru buzunarul fiecăruia

  1. Andrei spune:

    ce preturi au hainele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *