Ținutele De Pe Scena Finalei Eurovision

După ce în articolul de ieri am analizat ținutele participanților Eurovision de la gala de deschidere a competiției, astăzi vom analiza ținutele afișate în finala care a avut loc aseară. Dacă în privința concursului, câștigător a ieșit reprezentantul Suediei, în privința ținutelor avem alt câștigător. Vom vedea puțin mai târziu cine este acesta.

Ținutele de pe scena finalei Eurovision

Concursul a fost câștigat de suedezul Mans Zelmerloew, din Suedia. La fel ca în celelalte faze ale competiției, acesta s-a afișat într-un tricou cu mânecă lungă și o pereche de pantaloni din piele. Indirect proporțional cu premiul câștigat, fiind depășit cu mult de alți concurenți.

Concurentul Israelului în schimb, a combinat simplul cu sclipiciosul, asortând nodul auriu gata făcut al cravatei cu o pereche de sneakerși de aceeași culoare sclipicioasă.

27064966-0Aef-4D36-8Df7-156460E9Fd57-1020X612
Ținutele de pe scena finalei Eurovision

Reprezentantul Regatului Unit a ales la fel, varianta simplă, costum negru, cămașă albă și cravată neagră. Cu o mică adăugare: câteva dungi albe pe mâneci, umeri, buzunare și revere, care la aprinderea neoanelor speciale se transformă în dungi fosforescente.

B0237Bf3-0Dde-4285-95Af-9Fa335Eef464-1020X612
Ținutele de pe scena finalei Eurovision

Cântărețul lituanian a asortat cu bun gust un sacou albastru deschis la niște pantaloni gri, însă suflecarea mânecii cămășii peste cea a sacoului nu a făcut decât să ofere un aspect inestetic în zona umărului.

Ca de obicei, italienii nu au dezamăgit în privința stilului. Ținute simple pentru cei trei concurenți din „cizmă”, care li se pliază perfect.

43F5C01B-C45E-4273-81Ad-9F28A29635D7-1020X612

Și ultimul nominalizat din finală, Sebastian, reprezentant al Australiei, cu o ținută care dacă avea cămașa introdusă în pantaloni, ar fi putut fi considerată de departe cea mai reușită.

1297703625067_Original

Acestea fiind spuse, concurentul australian este și câștigător din punct de vedere al imaginii afișate. Pe lângă combinarea foarte bună a culorilor sau optarea pentru pălărie, putem observa și detalii precum brățara din mărgele, butoniera sau acul de cravată.

De asemenea, o altă ținută foarte interesantă afișată pe parcursul unei semifinale este următoarea:

_Ap57547

Haină pe jumătate palton, pe jumătate sacou. Ai purta așa ceva? De altfel, ție care concurent ți s-a părut cel mai bine îmbrăcat?

sursa foto: aici, aici,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *