Marco BorrielloCând vine vorba de fotbaliști bine îmbrăcați, probabil toată lumea merge cu gândul David Beckham. Într-adevăr, prin stilul lui și mai ales prin parteneriatele pe care le-a avut cu marile firme de îmbrăcăminte, a ajuns un style icon la nivel mondial. Astăzi însă vom vorbi despre un alt fotbalist, mai puțin cunoscut decât fostul star al lui Real Madrid.

Un „style icon” printre fotbaliștii italieni – Marco Borriello

Este vorba de Marco Borriello, actualmente fotbalist al clubului Genova. Atacantul a mai trecut în cariera lui pe la cluburi precum Juventus, West Ham United, AC Milan sau AS Roma, este câștigător al UEFA Champions League cu AC Milan și a bifat și câteva selecții în echipa națională a Italiei. Este un jucător apreciat, având în vedere cluburile la care a activat, însă în același timp multă lume îl consideră genul de jucător care nu poate să fie constant.

Cu alte cuvinte, este o persoană care se schimbă repede, lucru pe care îl putem observa și din vestimentația  pe care o adoptă.

Motivul pentru care a primit titlul de style icon doar în ghilimele este pentru că nici în privința vestimentației nu este constant, și mai precis de atât, nu este atent la detalii, precum ar trebui să fie un adevărat style icon.

Aparițiile sale ne confirmă faptul că îi place să experimenteze cât mai multe lucruri în materie de stil, astfel că dacă îi analizăm puțin latura vestimentară, observăm că este foarte priceput, începând de la ținutele formale până la cele mai casual posibile.

Un lucru care îl diferențiază și pe care nu îl vezi în orice ținută dinafara activității profesionale a unui fotbalist, este cravata. Putem observa că Marco Borriello este un mare fan, însă de asemenea un lucru care ne atrage atenția este faptul că ar putea aduce îmbunătățiri în privința lungimii pe care i-o acordă acesteia.

Îl putem surprinde așadar atât în ținute reușite, precum este cea de mai sus, cât și în ținute mai puțin reușite, exemplu fiind poza de mai jos.

Mondiali 2014 Calciatori Piu Trendy001

Putem afirma, totuși, că le poate oferi sfaturi multor fotbaliști, pe care nu îi vezi deloc să își îngrijească imaginea, cu excepția situațiilor în care sunt surprinși cu echipa, cu toții purtând ținutele oficiale de deplasare. Din păcate, nici măcar acest lucru nu se întâmplă în cazul tuturor echipelor și ca să revenim la fotbaliștii care se îmbracă prost, de cele mai multe ori aceștia se află printre persoanele care cad pradă tendințelor de prost gust ale modei.

Tu ce alți fotbaliști sau sportivi bine îmbrăcați mai cunoști?

sursa foto: aici, aici, aici, aici

Related Posts

1 thoughts on “Marco Borriello – style icon printre fotbaliștii italieni

  1. Foarte stilați mie mi se par Xabi Alonso, Sergio Ramos sau Andrea Pirlo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *