Dani Alves, Deloc Constant În Ceea Ce Privește Vestimentația

Revenim astăzi cu un articol din categoria adresată sportivilor și oamenilor din sport, în care, de cele mai multe ori, le analizăm stilul vestimentar. Astfel, în rândurile care urmează vor fi atât critici, cât și complimente, aduse starului brazilian de la echipa FC Barcelona, Dani Alves. Cât de bine se poate îmbrăca un sportiv?

Cum se îmbracă, de fapt, Dani Alves

Jucătorul de bandă dreaptă al catalanilor și al selecționatei Braziliei oferă o abordare oarecum diferită a stilului vestimentar. În timp ce alți fotbaliști se îmbracă ori foarte bine, ori foarte prost, Dani Alves pare să prefere ambele variante. Din aparițiile sale, nu ne putem da seama exact dacă e un bărbat educat din punct de vedere vestimentar. Sau vrea să pară un adolescent cu cele mai la modă haine. Posibil că puțin din amândouă. Ce părere ai?

Cu alte cuvinte, brazilianului îi plac atât piesele vestimentare consacrate și versatile, cât și hainele promovate de trenduri, despre care știm cu toții că încearcă să vină cu ceva nou, un „nou” care de cele mai multe ori e inestetic.

Prin această încercare continuă de a adopta ambele stiluri, Dani Alves nu face altceva decât să meargă în direcția opusă celei pe care definirea stilului propriu o presupune. Pe de altă parte, putem spune că acesta este stilul său. Un stil format dintr-o alternare a hainelor de bun gust cu cele inestetice. O direcție pe care îți recomand să nu o încerci.

După cum poți observa, din ținutele pe care le poartă Dani Alves, tendințele sale sunt mai mult spre stilul casual decât spre cel formal. Deși are și apariții impecabile alături de colegii săi de la FC Barcelona. Să nu uităm totuși că în acel context, fotbaliștilor li se impune vestimentația respectivă.

Așadar, tu ce părere ai despre cum se îmbracă Dani Alves?

Related Posts

1 thoughts on “Dani Alves și vestimentația

  1. omul a și recunoscut că a fost un baiat necăjit, ce a dus multe lipsuri în copilărie și acum nu își refuză nici o plăcere. Își trăiește viața din plin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *