Cămașa Din In

Cămașa din in ne oferă confort pe timp de vară. În acest sezon renunțăm la cât mai multe straturi de haine și căutăm materiale cât mai subțiri și răcoroase. Un material care își merită locul alături de bumbac este inul. Acest material are tradiția de a oferi protecție împotriva temperaturilor ridicate, încă din perioada Egiptului Antic.

Cămașa din in

Acest articol va trata despre cum să porți cămașa din in în locul celei din bumbac atunci când îți este permis. Am accentuat acest lucru deoarece o cămașă din in nu va putea niciodată să înlocuiască o cămașă de bumbac în locul unde este un cod vestimentar strict. Și aici mă refer la anumite corporații.

Inul este un material cu personalitate deoarece are un aspect șifonat. Nu trebuie să stai să îți calci cămașa din in pentru a scoate cutele pentru că acestea vor reveni. Acesta este și unul dintre motivele pentru care cămașa din in nu este acceptată în anumite medii.

De asemenea, probabil că nu toți acceptă inul direct pe piele deoarece acesta te poate jena. Dar asta depinde de cum a fost tratat inul și de producător, bineînțeles. Cred că ține foarte mult și de o perioadă de acomodare pe care să o iei în calcul.

Dacă porți o cămașă de in fă tot posibilul ca, în ţinuta ta, această piesă să fie singura din acest material. Este recomandat să nu porți cămașă și costum de in sau cămașă și pantaloni de in. Purtarea de mai multe piese vestimentare din in în aceeași ținută este considerată de prost gust.

Pe lângă confortul termic pe care ți-l oferă cămașa din in ea se găsește și într-o gama variantă de nuanțe.

 sursa foto

Related Posts

1 thoughts on “Cămașa din in – câteva detalii

  1. Darius spune:

    Salut! Am o pereche de pantaloni din in alb și nu știu cu ce sa îi asortez la încălțăminte și cămașă/tricou. Va mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *