Louis Purple Cluj - boutique-ul destinat bărbaților

Louis Purple Cluj s-a redeschis la inițiativa lui Alex și Radu în aprilie 2021. Acest brand nu este deloc străin pentru piața clujeană deoarece a fost prezent din 2015 cu un magazin în Iullius Mall sau prin diverși parteneri.

Cei doi parteneri voiau de foarte mulți ani să deschidă un magazin. Alex cunoaște foarte bine brandul Louis Purple și îi este ușor să-l promoveze și să-l vândă. În plus, are clienți care l-au urmat, în urma experienței de 8 ani, la fiecare dintre brand-urile vestimentare la care a lucrat. Iar Radu e un fost client care s-a transformat în investitor. Astfel, au găsit formula perfectă și au deschis boutique-ul Louis Purple în Cluj cu produse atent selectate de ei.

Mai multe detalii despre boutique-ul Louis Purple Cluj

Produsele oferite de Louis Purple sunt din fibre naturale și majoritatea sunt fabricate în România. Articolele vestimentare care se regăsesc în cadrul acestui magazin acoperă o gamă necesară oricărui bărbat. 70% sunt produse formale, iar restul de 30% casual (pantaloni chinos, încălțăminte sport etc).

Louis Purple Cluj
Louis Purple Cluj – boutique-ul destinat bărbaților

Printre cele mai vândute produse sunt ținutele business și de ceremonie. Un client cheltuie în medie 2500 lei.

Cel mai prestigios produs vândut a fost un costum made to measure în valoare de 14000 lei.

Pentru a oferi partea de exclusivitate, Louis Purple Cluj aduce doar câte o serie din fiecare produs. De ex. dacă s-a vândut un sacou cu imprimeu houndstooth mărimea 48, nu vei mai găsi un al doilea sacou similar la aceeași mărime.

În situația în care anumite produse ready to wear necesită modificări, au o relație bună cu diverse ateliere de croitorie care îi ajută să facă retușurile într-un timp scurt.

Ar trebui să alegi Louis Purple datorită raportului preț calitate. Fabrica din România, în care sunt confecționate piesele Louis Purple, este una recunoscută la nivel mondial. Asta vine la pachet cu experiența acumulată de Alex pe partea de servicii și de consultanță vestimentară.

Datorită notorietății brandului, Louis Purple a vândut în Cluj și turiștilor veniți la festivaluri. Una dintre surprize a fost că au vândut redingote ready to wear precum și made to measure.

Pe viitor: vor să producă câteva serii din țesături mai calitative pentru clienții mai pretențioși. În plus, să-și completeze gama de servicii cu jeanși made to measure, costume și cămăși made to measure pentru femei și cu produse conexe destinate clientelei Louis Purple.

Îi găsești pe str. George Barițiu nr.27, Cluj Napoca.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *