Ce Ținută Am Purtat În A Treia Zi La Pitti Uomo 88

La Pitti Uomo 88 a fost un spectacol al creativității. Astfel, mi-am pus mintea la contribuție și am purtat câteva ținute care mi s-au părut cele mai potrivite pentru acest eveniment.

Ce ținută am purtat în a treia zi la Pitti Uomo 88

Ținuta Ziua 3– Pitti Uomo 88 powered by Louis Purple

Img_9308
Ce ținută am purtat în a treia zi la Pitti Uomo 88

Costumul pe care am ales să-l port în ziua 3 la Pitti Uomo 88 este unul made to measure de la Louis Purple. Două elemente des întâlnite la Pitti sunt costumele la două rânduri precum și cele în carouri. Astfel, am ales să le combin pe ambele în același costum. Evident că am ales aceeași căptușeală ca şi în cazul costumelor pe care le-am purtat în ziua 1 și în ziua 2.

Deoarece în țesătură sunt prezente linii albastre, am ales culoarea nasturilor și a butonierelor tot albastră. Cea mai potrivită cămașă pentru această ținută mi s-a părut rozul pal, dar la fel de bine ar fi mers albastru, alb sau gri.

Accesoriile pe care le-am purtat îmi completează ținuta și vin ca o pată de culoare. Dacă te uiți puțin mai atent la imprimeul batistei, al cravatei și al costumului vei observa că am combinat trei imprimeuri diferite. Niciodată să nu îți fie frică să încerci combinații cu care nu ești încă obişnuit! Doar așa ajungi la un alt nivel.

Probabil că te întrebi de ce am ales pantofi galbeni. Am avut de ales între portocaliu, verde sau bleu. Cei bleu mi s-au prea șterşi pentru această ținută, iar cei verzi parcă nu făceau contrastul pe care îl doream. Cei portocalii mi-au plăcut, dar cei galbeni scoteau ținuta mai bine în evidență.

Ținuta pe care am purtat-o în ziua 3 la Pitti Uomo 88 mi-a fost oferită de Louis Purple. Costume personalizate se pot face la oricare dintre magazinele Louis Purple din Iași, Botoșani, Timișoara, Cluj sau București.

Related Posts

5 thoughts on “Ce ținută am purtat în a treia zi la Pitti Uomo 88

 1. George Roman spune:

  La incheietura maini ai avut accesorii?

 2. Bacos spune:

  WOW, ce pantofi galbeni! Au hepatită? :D

 3. George Roman spune:

  Ce fel de accesorii? Ne poti arata si o poza?

 4. Alexandru spune:

  Cred ca ai folosit si ceva accesorii pentru ca vad unul la buzunarul drept al pantalonilor. Imi place tinuta pentru ca-i unica sau cel putin e ceva ce n-am mai intalnit eu pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *