Costume Pe Comandă La 1600 Lei

Bărbatul din ziua de azi dorește cât mai multă libertate de mișcare și articole vestimentare personalizate stilului său de viață. Astfel, s-au creat mai multe locuri de unde bărbatul modern își procură ceea ce își dorește. Evident aceste locuri se diferențează prin spațiu, calitate și preț.

Costume pe comandă la 1600 lei

Trebuie să fi atent la calitate și la prețul pe care ești dispus să-l plătești. Evident aici sunt mai multe situații. Poți găsi raportul calitate-preț foarte bun. Poți plăti puțin pe un produs prost construit sau poți plăti prea mult pentru o anumită calitate. Îți pot confirma ultimul lucru pentru că de multe ori vei ajunge să plătești prea mult pentru un costum la comandă, când poți găsi aceeași calitate la un preț mic. Atenție: un preț mai mic nu înseamnă că întotdeuna îți vei cumpăra doar lucruri ieftine. Îmi doresc de la tine să fii un om informat și să ai grijă pe ce dai banii. În momentul de față știu că îți poți face costume pe comandă half canvas la prețul de 1600 de lei, cu o gamă variantă de țesături, nasturi și căptușeli.

Timpul costă bani sau ar trebui să coste pentru majoritatea. Dacă optezi pentru costum made to measure, cu siguranță vei economisi și bani, dar și timp, dacă ar fi să-l comparăm cu un costum bespoke.

La Louis Purple ai control absolut în ceea ce privește crearea la costume pe comandă. Îți alegi singur: materialul, nasturii, croiul; pe scurt, îți creezi singur haina. În plus, îți oferă peste 300 de țesături, 60 de tipuri diferite de revere şi trei modele diferite de sacouri din care rezultă peste 18.000 de combinații.

Datorită faptului că Louis Purple are în spate povestea de succes a fabricii de confecții Formens (care a împlinit 16 ani), îți oferă același produs din punct de vedere al designului, croielii și a materialului folosit ca și orice alt atelier de MTM din lume. Dar totul la un cost mai scăzut, pentru că s-au eliminat taxele de intermediere.

Costumele pentru bărbați se pot comanda la oricare dintre magazinele Louis Purple din Iași, Botoșani, Timișoara, Cluj sau București.

Ai alege costume pe comandă la 1600 lei?

Related Posts

2 thoughts on “Costume pe comandă la 1600 lei

 1. Humunakuapua spune:

  Acum 3 luni cautam sa imi refac garderoba. Am fost la ei si am intrebat daca dupa achizitionarea unui costum 3 piese + camasa fac modificari la un costum/camasa sau daca fac costum la comanda. O domnisoara care se vroia consilier vestimentar … mia bag un sec … pai daca stiti dvs pe cineva, noi nu facem modificari ca ele sunt made to measure. Yeah eu am mainile mai lungi si sunt mai lat in spate dar am 1.83.

  Ce inseamna pentru Louis Purple costum la comanda ?

  1. Laci spune:

   In acest articol am scris despre costumele made to measure si bespoke https://www.stilmasculin.ro/care-e-diferenta-dintre-made-to-measure-mtm-si-bespoke/

   Ca idee un costum ready to wear nu va fi modificat de catre cei de la Louis Purple. Dar daca iti faci un costum Made to measure si se intampla sa nu iti vina bine atunci intervin modificari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *