Costume Pentru Bărbați În Cluj Napoca

Costume pentru bărbați în Cluj Napoca se găsesc în foarte multe locuri, din diverse materiale, imprimeuri și la diverse bugete. Bineînțeles există câte un costum potrivit pentru fiecare bărbat. Nu doresc să intru în detalii despre cum trebuie ales costumul în funcție de ocazie, dar îți voi oferi câteva recomandări unde poți găsi această piesă.

Unde să găsesc costume pentru bărbați în Cluj Napoca

Royal Craus

Dacă îți dorești ceva creativ care să îți fie potrivit conform personalității îți recomand să încerci costumele la comandă realizate de către Royal Craus.

Costume Pentru Bărbați În Cluj Napoca

Momentan îl găsești pe contul de Instagram.

Louis Purple

Louis Purple Cluj – Boutique Ul Destinat Barbatilor 1
Costume pentru bărbați în Cluj Napoca

La Louis Purple vei găsi atât costume made to measure precum și ready to wear. Ar trebui să alegi Louis Purple datorită raportului preț calitate. Fabrica din România, în care sunt confecționate piesele Louis Purple, este una recunoscută la nivel mondial. Îi găsești pe str. George Barițiu nr.27, Cluj Napoca.

Gorunn

Costume Pentru Bărbați În Cluj Napoca Gorunn

La Gorunn vei găsi costume made to measure. Un alt beneficiu al acestui brand e că sunt singuri din România care lucrează la fabrica unde se fac produsele MTM. Gorunn susțin că au printre cele mai bune produse MTM din România. Showroom-ul este situat în Piața Avram Iancu, Nr. 3, Cluj Napoca în incinta hotelului Beyfin.

Men’s Club

Mens Club – Brandul Care Imbraca Barbatii Din 2012

Este brandul care îmbracă bărbații din Cluj din 2012. La fel ca și la restul brandurilor ești ajutat la partea de ajustarea costumului la croitor. Îi găsești pe str. Regele Ferdinand nr.6 ( în interiorul galeriilor Ferdinand).

Mannen

Vei găsi atât costume ready to wear precum și costume made to measure. Îi poți vizita la showroom-ul de pe str. Horea, nr2

Artizan

Primul costum bespoke croit de către Artizan a apărut în 2015. Iar din 2019 au început să introducă și serviciul de made to measure. Îi poți vizita la showroom-ul de pe str. Avram Iancu, nr. 62

Tudor Tailor

Sunt printre cei mai vechi, pe piața din România, care oferă oferă costume made to measure. Îi găsești pe str. Calea Turzii, nr 43-49, în cadrul hotelului Ramada.

Ce alte locuri recomanzi unde găsești costume pentru bărbați în Cluj Napoca?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *