Costume Bărbați Nuntă
Costume bărbați nuntă

Pentru că se apropie sezonul nunților, aș vrea să îți fac treaba mai ușoară în a găsi costumul potrivit. Sunt foarte multe brand-uri care au croiuri, imprimeuri, materiale, culori, calitate precum și prețuri diferite. De-a lungul anilor, am observat că prețul cântărește foarte mult la decizie, după care urmează calitatea și pe urmă experiența oferită.

Astfel, în rândurile de mai jos, vei găsi câteva recomandări unde ai putea găsi costumul tău pentru nuntă

Costume bărbați nuntă

Costume pentru bărbați în Cluj

Men’s Club

Este brandul care îmbracă bărbații din Cluj din 2012. La fel ca și la restul brandurilor ești ajutat la partea de ajustarea costumului la croitor. Îi găsești pe str. Regele Ferdinand nr.6 ( în interiorul galeriilor Ferdinand).

Mezum

Gorunn Destinatia Domnilor Din Cluj Napoca
Costume bărbați nuntă

La Mezum vei găsi costume made to measure. Mezum susțin că au printre cele mai bune produse MTM din România. Showroom-ul este situat în Piața Avram Iancu, Nr. 3, Cluj Napoca în incinta hotelului Beyfin.

Artizan

Primul costum bespoke croit de către Artizan a apărut în 2015. Iar din 2019 au început să introducă și serviciul de made to measure. Îi poți vizita la showroom-ul de pe str. Avram Iancu, nr. 62

Tudor Tailor

Sunt printre cei mai vechi, pe piața din România, care oferă oferă costume made to measure. Îi găsești pe str. Calea Turzii, nr 43-49, în cadrul hotelului Ramada.

Louis Purple

Louis
costume bărbați nuntă

La Louis Purple vei găsi atât costume made to measure precum și ready to wear. Ar trebui să alegi Louis Purple datorită raportului preț calitate. Fabrica din România, în care sunt confecționate piesele Louis Purple, este una recunoscută la nivel mondial. Îi găsești pe str. George Barițiu nr.27, Cluj Napoca.

Consiglieri

Este un brand care a crescut frumos în ultimii ani. Vei găsi costume MTM și încălțăminte Made-to-order.

Royal Craus

Cum Sa Porti Dungile Verticale Costum Royal Craus Pitti Uomo 94
Costume bărbați nuntă

Dacă îți dorești ceva creativ care să îți fie potrivit conform personalității îți recomand să încerci costumele la comandă realizate de către Royal Craus.

Îl găsești la adresa Strada Petőfi Sándor 13, Cluj-Napoca, 0756.754.011 este magazinul cu multe piese ready-to-wear.

Zesso

De la ei vei putea atât costume precum și pantofi la comandă. În plus, au și livrare express în care costumul va fi gata în 7-10 zile lucrătoare.

Mannen

Vei găsi atât costume ready to wear precum și costume made to measure. Îi poți vizita la showroom-ul de pe str. Horea, nr2

Costume pentru bărbați în București

Men’s Cave

Colectia De Ceremonie Mens Cave 2022
costume bărbați nuntă

Men’s Cave este unul dintre brand-urile care au colecții 100% produse în România. Aceștia fac îmbunătățiri constante și recent au introdus și varianta de made to measure. Îi găsești în Sun Plaza

Viggo

În spatele acestui brand sunt persoane care au foarte mulți ani de experiență. Vei găsi o gamă variată de la cele mai simple până la cele mai extravagante costume și țesături.

The Man’s Book

The Mans Book
Costume bărbați nuntă

Persoana care se ocupă de acest brand și pune multă pasiune în ceea ce face. Costumele se fac doar la comandă. Mai multe detalii la 0720.643.575

Consiglieri

Îi vei găsi la showroom-ul din București pe baza unei programări realizate în prealabil.

Tudor Tailor

Sunt printre cei mai vechi, pe piața din România, care oferă oferă costume made to measure.

Costume pentru bărbați în Iași

Atelierul de stil

Aceștia oferă unul dintre cele mai bune din acest domeniu. Îi găsești Str. Theodor Burada nr.8, telefon 0757 681 755

Costume pentru bărbați în Timișoara

Ganza

Cu peste 20.000 de clienți și mulțumiți și peste 13 ani de experiență, îi găsești la Vox Technology Park, Calea Torontalului 69. 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *