Gorunn - Destinația Domnilor Din Cluj Napoca

Gorunn reprezintă destinația domnilor din 4 februarie 2019 de la deschiderea showroom-ului în Cluj Napoca. Produsele Gorunn sunt un mix între cele made to measure (MTM) și ready to wear (RTW) dintre care 90% formale și 10% casual.

Produsele MTM sunt formate din: jeanși, încălțăminte (formală și casual), costume destinate bărbaților și femeilor, cămăși, paltoane, pantaloni chinos și multe altele pentru cunoscători și pasionați precum safari jacket.

Produsele Ready to wear sunt formate din: cravate, batiste, pulovere, bretele, sosete etc.

Mai multe detalii despre Gorunn

Ovidiu Lădar, persoana din spatele Gorunn, are o experiență de peste 7 ani. În această perioadă a fost consilier vestimentar și la scurt timp a fost avansat la manager de magazin după care a ajuns manager național de vânzări. În urma unor frustrări adunate de la serviciu (nu era ascultat de superiori, nu luau în considerare sfaturile) și la îndemnul prietenilor a fost firesc să înființeze propriul său brand.

Gorunn Destinatia Domnilor Din Cluj Napoca Ovidiu Ladar

Deoarece crearea și personalizarea produsului nu are limite, anumiți clienți aleg țesături deosebite care s-au vândut sub forma unui costum de trei piese în valoare de 7500 lei. Iar un client obișnuit face achiziții în medie de 4000-4500 de lei. Un detaliu important de reținut este că peste 70% dintre clienți vin din recomandări.

Ca planuri de viitor își doresc dezvoltarea portofoliului de produse și a unui magazin online internațional.

Experiența Wow, educația și calitatea sunt principalele lor valori. Misiunea Gorunn e ca bărbatul care îmbracă produsele lor să fie cel mai bine îmbrăcat în orice context s-ar afla. Un alt beneficiu al acestui brand e că sunt singuri din România care lucrează la fabrica unde se fac produsele MTM. Gorunn susțin că au printre cele mai bune produse MTM din România.

Deoarece sunt într-o strânsă legătură cu comunitatea și clienții Gorunn, periodic se fac evenimente educaționale destinate acestora.

Pentru a lua parte la experiența Gorunn trebuie îți faci programare aici. Showroom-ul este situat în Piața Avram Iancu, Nr. 3, Cluj Napoca în incinta hotelului Beyfin.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *