Gorunn Whiskey Și Jeanși Made To Measure
Gorunn whiskey și jeanși made to measure

Gorunn au lansat, alături de Bulleit, serviciul de jeanși made to measure. De la câțiva ani de la lansarea materialului din denim acesta rămâne în continuare o alegere populară în rândul bărbaților.

Jeanșii și-au creat loc în garderoba masculină ajungând să fie purtați adesea cu piese formale. Acest artificiu reprezintă atât o declarație de stil, precum și o relaxare în ținută prin acest contrast între stiluri.

Gorunn whiskey și jeanși made to measure

Deoarece Gorunn oferă servicii made to measure pe partea de cămăși și costum, bespoke la accesoriile din piele au inclus și jeanșii în gama lor de produse.

Ca materie primă se folosește Candiani Denim. Candiani este o fabrica din Robecchetto, (lângă Milano), Italia. Este afacerea familiei din 1938. Este cea mai mare și mai veche, fabrica premium de denim din Europa, dar si una dintre cele mai mari din lume.

„Cea mai verde fabrica in lumea albastră”, prin prisma sustenabilitatii ei.

În această industrie, Candiani e în mod cert cel mai bun prieten al mediului, reciclând 100% din deșeurile de bumbac rezultate din urma processului tehnologic. 50% din deșeuri se întorc în procesul de producție pentru fabricarea altor țesături, iar 50% din deșeurile de bumbac se folosesc la izolarea caselor.

Tot grija desăvârșită pentru mediul înconjurator i-a determinat pe cei de la Candiani să creeze noi tehnologi menite să-l protejeze. Așa a apărut „INDIGO JUICE”:

Indigo Juice este o tehnologie de vopsire „Made in Candiani” pe care se aplică nuanțelor 100% Indigo. Mulțumită acestei tehnologii, indigo-ul se păstrează foarte superficial pe fire atunci când e vopsit. Acest lucru înseamnă că procesul de spălare a denimului e unul mult mai usor și presupune o reducere semnificativă a cantității de apă și totodată de energie electrice….mai multă grijă pentru mediu.

Calitatea denimului albastru și gri folosit de Gorunn la jeanși este exact aceeași și compoziția materialului este alcătuită din: 92% bumbac, 2 & elastan (cu elasticitate de 21%) și 6% EME (elastomultiester – „întindere de recuperare” adica denimul rămâne întotdeauna în stare excelentă și se întoarce la forma sa inițială). Nu se uzează. Îi conferă denimului întinderea confortabilă și ajută la recuperarea formei. Nu se deformează la genunchi sau în spate chiar dacă îi porți întreaga săptămână!

Denimul alb se simte puțin mai gros și este confecționat din 98% bumbac și 2% elastan.

Gorunn oferă acești blugi personalizați într-o gamă variată la un preț competitiv pe care îl pot explica. Fiecare pereche de jeans este confecționată individual, spălată individual și 100% personalizată conform dorintelor clienților.

Posibilitățile de personalizare sunt următoarele:

Ai posibilitatea de a alege din 6 culori (4 nuanțe de bleumarin și 2 de gri) + alb. Dintre cele 6 culori, ai posibilitatea de a alege ca jeansul să fie “spălăcit“ sau “curat”. Ai la dispoziție opt culori de ață, din care ai posibilitatea de a selecta trei nuanțe cu care jeansul va fi cusut. Ba mai mult, poti alege și în ce zonă a jeansului să fie folosită fiecare.

Poti alege una din cele 5 culori de betelii interioare, fermoar sau nasturi si totodată nuața lor. Poti alege eticheta de la spate pe ce parte să fie, culoare, textură sau material (păr de ponei, piele etc.)

Partea cea mai personală pare a fi alegerea monogramelor, care din punctul lor de vedere este și factorul cel mai diferențiator.

Vei putea purta propriul tău brand, scriind pe ei orice îți dorești.

-Betelia interioarâ având disponibile 30 de caractere

-Eticheta din piele sau păr de ponei de la spate, având disponibile 15 caractere.

-Ticket pocket-ul are disponibile 5 caractere.

Bulleit Whiskey Bourbon Goruun Stilmasculin
Gorunn whiskey și jeanși made to measure

În cadrul evenimentului s-a pus accentul pe detalii. Inclusiv băuturile servite cu baza alcoolică Bulleit Bourbon au avut denumirile de Bespoke, Made to measure sau Smart Casual. Iar acestea erau preparate pe o eșarfă cu imprimeu paisley.

În acest moment, Gorunn sunt singuri, din România, care oferă acest serviciu de jeanși made to measure.

Cum ți s-a părut Gorunn whiskey și jeanși made to measure ?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *