Trunk Show The Urban Ties

Trunk Show-ul The Urban Ties se organizează în colaborare cu partenerii lor Gorunn în Cluj. Acest gen de eveniment e un concept inedit ce îți oferă posibilitatea să afli toate detaliile despre cravatele și batistele lor, dar și să le achiziționezi la prețuri preferențiale, cu până la 40% mai puțin față de prețul standard.

Trunk Show-ul The Urban Ties are loc în 1-2 noiembrie la showroom-ul Gorunn situat în Piața Avram Iancu nr 3.

De ce să participi la Trunk Show The Urban Ties

Acest tip de eveniment se petrece frecvent în acest domeniu, dar de prea puține ori în România. Brand-ul vine cu produsele într-un alt showroom sau oraș unde îți oferă ocazia să interacționezi atât cu proprietarul precum și cu produsele în sine. Sunt clienți care nu au ocazia să treacă pe la showroom-ul The Urban Ties din București.

În compania unui pahar de vin și a experților în masculinitate, ești invitat într-un cadru intim unde poți afla totul despre stilul vestimentar masculin și despre accesoriile The Urban Ties.

Vei avea ocazia să-l cunoști pe Ovidiu Ladar cofondatorul Gorunn, o persoană excelentă, care te poate ajuta cu multe sfaturi personalizate. Iar Dan Costache cofondatorul The Urban Ties te va introduce în lumea cravatelor. El îți poate explica foarte multe despre texturi, materiale, asortări, cum să-ți alegi cravata etc.

Voi trece și eu pe acolo în ambele zile, dar și o parte din această comunitate din Cluj, Evenimentul este deschis pentru fiecare persoană și sper să ne întâlnim pe acolo.

Ne vedem la Trunk Show The Urban Ties

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *