Joker Halloween

Joker, filmul lansat în perioada Halloween, este unul dintre cele mai controversate și discutate subiecte. Și cum se apropie Halloween am ales această provocare de a încerca să mă costumez ca Joker.

Joker inspirație de Halloween

Din punctul meu de vedere Halloween și petrecerile tematice reprezintă un alt mediu unde putem fi creativi. Astfel, este important să te prezinți în cea mai bună versiune al caracterului “jucat”. Tot ce ai de făcut este să-ți achiziționezi câteva elemente dacă îți dorești, dar nu prea multe pentru a putea utiliza ce ai deja în garderoba ta.⁠

Joker Halloween Ținută Makeup
Joker inspirație de Halloween

Cum să alegi personajul Joker de Halloween

Cu siguranța sunt multe persoane care s-au gândit la același personaj. Am studiat pe cât mi-a permis timpul câteva secvențe din film și fotografiile pe care le-am găsit pe internet. Și asta e cea mai bună versiune la care am ajuns.

Am ales următoarele piese pe care le-am avut deja în garderobă: costumul roșu, cămașa verde, vesta galbenă, șosetele gri și pantofii maro. O parte din problemă am rezolvat-o.

Pentru cei care vă gândiți să vă închiriați să nu vă puneți mari speranțe în hainele pe care le veți găsi. Majoritatea sunt făcute doar pentru închiriat și vor sta aiurea pe tine din toate punctele de vedere. Mărime nepotrivită, materiale proaste, design neadecvat.

Joker Halloween

Dacă crezi că, Joker e un personaj prea greu pentru tine, de Halloween, alege unul care se poate îmbrăca din garderoba ta. Cea mai dificilă parte a fost machiajul a durat cam o oră și jumătate din cauza bărbii. NU voiam să scap de barbă și am căutat soluții. Pentru păr am ales un spray și am închis nuanța cu vospea pe bază de apă. A durat câteva ore până am scăpat de machiaj și culoarea din păr. Pentru un astfel de machiaj trebuie să te aștepți să dai câteva sute de lei.

Cu această ocazie am făcut și un material video pe care l-am filmat în patru locații.

De machiaj și păr s-a ocupat Camelia Comșa de la Top Make-Up School.

De fotografii Silvestru Popescu. Iar de partea video Boby Petrule

Ce zici de Joker inspirație de Halloween?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *