Branduri haine bărbați în Cluj

Branduri de haine bărbați în Cluj sunt destul de multe. Astfel ne putem bucura de o gamă variată de produse. De la costume, încălțăminte până la diverse accesorii. Pentru ca procesul de selecție și de descoperire a lor să fie mai ușor, ți-am pregătit o mică descriere despre fiecare brand în parte.

Care sunt aceste branduri de haine bărbați în Cluj

Matira

Este un brand nou pe piața din Cluj care oferă pălării la comandă bărbaților și femeilor. Comenzile se fac pe pagina lor de Instagram.

Gorunn

Sunt pe piață de câțiva ani și oferă costume made to measure. Pe lângă asta, ai posibilitatea de a-ți alege jeanși, cămăși, încălțăminte și pantaloni chino made to measure. Îi găsești în Piața Avram Iancu nr.3 în interiorul hotelului Beyfin.

Paprezzo

Oferă încălțăminte personalizată bărbaților de foarte mulți ani. PaPrezzo se adresează bărbaților care vor ceva deosebit. Fie că e vorba de pantofi eleganți, casual sau sport și accesorii precum portofele sau curele din piele. În plus, fiecare pereche de încălțăminte este confecționată manual și se poate realiza și pentru clienții care nu se încadrează în măsurile obișnuite sau au diverse particularități în zona tălpii piciorului. Din punct de vedere al serviciilor ei mai oferă și partea de recondiționare a pantofilor. Comenzile se fac online la https://paprezzo.com/

Men’s Club

E printre primele branduri de haine de bărbați fondat în Cluj Napoca. Din 2012, au îmbrăcat foarte mulți bărbați atât din Cluj precum și din România. Periodic introduc în colecția lor diverse produse stilate care te scot din zona de confort. Îi găsești pe str. Regele Ferdinand nr.6 ( în interiorul galeriilor Ferdinand).

Louis Purple Cluj

Este un brand cu tradiție pe piața din România de mulți ani. O mare parte din produse sunt fabricate în România. După ce timp de câțiva ani au avut magazin în mall au revenit într-un spațiu mai intim sub o altă conducere. Oferă posibilitatea de a face costume și cămăși made to measure. În plus, vei găsi multe produse ready to wear. Showroom-ul Louis Purple Cluj se află pe str. George Barițiu, nr.27.

Royal Craus

Este un tânăr designer absolvent al UAD (Universitatea de Artă și Design). Și am plăcerea de a purta două costume realizate de acesta. Dacă dorești haine pline de personalitate și creative, încearcă la Royal Craus. Momentan îl găsești pe contul de Instagram.

Accesorii Majordom

De câțiva ani au început cu ideea de a face brățări personalizate pentru bărbați. Practic îți pot personaliza brațara în orice fel dorești. Brațările se pot comanda de la acest link https://accesoriimajordom.ro/

Mannen

A fost înființat recent și e un magazin care oferă o varietate mare de produse. În plus, ai ocazia să îți faci și costume made to measure. Îi poți vizita la showroom-ul de pe str. Horea, nr2.

Vlad Alexandru

Oferă de ceva timp încălțăminte de tip GoodYear Welted. Au început să oferte o gamă variată de produse. Comenzile se fac pe pagina de Instagram.

Enzo Margi

Este un brand de încălțăminte casual care se produce în Cluj având în spate experiența de peste 30 de ani. Pentru cine poartă încălțăminte casual în mod regulat, Enzo Margi este locul unde trebuie să mergi.

incaltaminte sport alba Enzo Margi

Produsele lor se pot descoperi direct pe site-ul lor https://enzomargi.ro/

Pentru moment aceasta este lista cu branduri de haine bărbați din Cluj. Pe măsură ce descopăr și alte branduri le voi trece aici.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *