Cadouri Pentru Bărbați De Crăciun

Ce cadouri crezi că poți lua pentru bărbați de Crăciun? În unele cazuri alegerea este foarte ușoară, în altele, trebuie să ajungi să-i cunoști mai bine. În cadrul acestui articol am încercat să ofer o gamă cât mai variată de cadouri bărbătești.

Cadouri pentru bărbați de Crăciun în 2021

1) Pungă de cafea boabe sau măcinată

Cadouri Pentru Bărbați De Crăciun Cafea  Hot Pipes

HotPipes au adunat cafea din toată lumea pentru ca au vrut să ofere calitate, diversitate și povești diverse. Aceștia cred că tărie că fiecare pungă de cafea are propria poveste și călătorie, și ca noi, iubitorii de cafea, facem parte din ea.

2) Pălărie Matira

E momentul să îți faci o îmbunătățire a ținutei și de ce nu să o completezi cu o pălărie hand made de la Martira.

3) Cravată Hand Made The Urban Ties

La The Urban Ties vei găsi cravate handmade care se produc în România din 2013. Vei găsi o varietate mare de nuanțe, imprimeuri precum și cravate din diverse materiale. Pe lângă cravate vei găsi și batiste de buzunar, portofele sau eșarfe.

4) Pălincă Zetea

Cadouri Pentru Bărbați De Crăciun Pălincă Zetea

Familia Zetea produce pălincă din 1900, după o metodă tradițională unică din 1900. Mai multe produse vei descoperi pe site-ul Zetea.

5. Vestă mastlasă călduroasă cu puf de gâscă

Vestele mastlasate cu puf de gâscă sunt printre cele mai casual și călduroase piese pe care le poți purta.

Vesta Matlasata Cu Puf De Gasca Stil Masculin Antonio Gatii

Aceste veste matlasate cu puf se găsesc pe site-ul Antonio Gatti.

6) Haina cu încălzire de la Viggo

Haina Cu Incalzire La Viggo

Această haină vine cu trei niveluri de încălzire: 25, 35, 45 de grade Celsius care funcționează cu orice baterie externă. Haina cu încălzire se găsește la Viggo și în această perioadă are o reducere de 15%.

7) Setul șapcă și fular

Ambele accesorii te ajută să te protejezi de frig și să ai o apariție stilată în orice loc te-ai afla. Atât șapca precum și fularul sunt realizate din lână. Iar fularul are lungimea și lățimea necesară pentru a te proteja de frig în orice mod dorești. Acest set se poate comanda de la Ralitza.ro

8) Cămași Pineberry

Pineberry Brand Românesc Producător De Cămăși 2

Pineberry este o afacere de familie care lansează câte o mică colecție aproape în fiecare lună cu imprimeuri foarte variate. Toate cămășile bărbătești sunt reduse cu 50% în această perioadă, așa că profitați de aceste prețuri mici. Mai multe modele vei găsi site-ul de cămăși Pineberry.

9) Încălțăminte și accesorii din piele Denis

Denis Shoes Colectia Toamna Iarna 2021 2022

Vei putea alege de la încălțăminte sport, casual, ghete, genți, totul din piele, care sunt confecționate în fabrica DENIS care este deschisă de peste 30 de ani. Îi mai poți găsi online pe site-ul DENIS.

10) Încălțăminte la comandă Paprezzo

Este o adevărată artă ce fac cei doi frați care se ocupă de Paprezzo. Mai multe detalii despre ei vei găsi pe site-ul Paprezzo.

11) Cărți de Stil Masculin

Carti Stil Masculin

În aceste produse vei găsi mai multe detalii despre cum să înțelegi hainele și cum să le porți. Poți învăța mai multe tehnici de asortare atât din punct de vedere cromatic precum și a pieselor vestimentare. În plus, vei găsi câteva sfaturi despre cum să te îmbraci bine și să plătești mai puțin. În această perioadă le găsești la un preț special cu o reducere de 20%.

11) Accesoriile și alte produse vestimentare Men’s Cave

Până în 24 decembrie beneficiezi de 30% reducere la pachetele cu 3 accesorii, 15% la toate produsele sau alte promoții la diverse pachete. Colecția Men’s Cave se poate descoperi în magazinul situat în Sun Plaza la etajul 1.

12) Tomsen Showskates

Tomsen showskates sunt produse inovative, concepute pentru a revoluționa sporturile de iarnă. Deoarece sunt ușoare și agile, manevrarea lor devine naturală și intuitivă, făcându-le foarte ușor de utilizat. Mai multe detalii despre vei găsi pe site-ul lor. În acest moment au multe reduceri și e bine să profiți de ele.

13) Încălțăminte casual Enzo Margi

Este un brand de încălțăminte casual care se produce în Cluj având în spate experiența de peste 30 de ani. Pentru cine poartă încălțăminte casual în mod regulat, Enzo Margi este locul unde trebuie să mergi. În această perioadă au reduceri între 15-40% pe site-ul lor.

Produsele Enzo Margi

Ce alte cadouri pentru bărbați de Crăciun se mai pot face?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *