Men'S Cave Colecția Toamnă-Iarnă 2021-2022

Men’s Cave colecția toamnă-iarnă 2021-2022 este plină de culoare, accesorii și multe texturi. Indiferent de perioada prin care trecem sau de sezon, Men’s Cave au venit cu piese noi. Comparativ cu alte brand-uri care au ales să promoveze colecția veche.

La baza acestor colecții stau nuanțele bogate de toamnă în special cele de: maro, verde, bordo, bej sau gri.

Men’s Cave colecția de toamnă-iarnă 2021-2022

Piesele de rezistență din acest sezon sunt paltoanele pe care au ezitat să le introducă în acești ani. Fiind temperaturi mai scăzute, paltonul vine ca o completare a ținutei și oferă confortul termic de care ai nevoie. Paltoane sunt realizate din lână, catifea raiată și diverse texturi. Colecția de paltoane este dominată de cele la două rânduri de nasturi. Dar sunt câteva modele disponibile la un singur rând de nasturi pentru cei care preferă lucrurile mai simple. Țesăturile texturate îți vor permite să asortezi paltonul atât în ținute casual, precum și la cele elegante.

Modelul meu preferat de palton de la Men’s Cave este cel din catifea raiată.

Men'S Cave Colecția
Men’s Cave colecția toamnă-iarnă

Alte piese de rezistență introduse în noua colecție sunt sacourile la două rânduri de nasturi cu nasturi metalici.

O altă piesă pe care Men’s Cave o consideră importantă în acest sezon, este maleta. Aceasta este disponibilă în 13 nuanțe. Din punct de vedere al țesăturii, maleta este confecționată din 100% bumbac răsucit. Datorită acestei rotiri, bumbacul este mai strălucitor, mătăsos, plăcut la atingere și mai rezistent.

Pe lângă aceste produse vei găsi o gamă diversificată de fulare, eșarfe și pălării din fetru.

Men'S Cave Colecția
Men’s Cave colecția toamnă-iarnă

În plus, vei găsi costume, jeanși, pantaloni chino, pantofi, ghete și alte accesorii pentru a-ți personaliza stilul tău vestimentar.

Colecția Men’s Cave se poate descoperi în magazinul situat în Sun Plaza la etajul 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *