Care sunt avantajele oferite de pistolul airsoft cu gaz?

Orice persoană pasionată de airsoft este de aceeași părere: replica airsoft cu gaz este indispensabilă pentru practicarea acestei activități. Atât la interior cât și la exterior, o replică bună, cu gaz îți permite să rămâi reactiv, să fii mai rapid, indiferent de situație. Lejeră și ușor de manevrat, această replică se așează cu ușurință în toc: un atu considerabil pentru a ieși mai ușor din stuații periculoase, atunci cînd suntem încolțiți de adversar spre exemplu. Însă, datorită varietății de modele existente pe piață nu știi cum să faci cea mai bună alegere.

Ce tip de pistol cu gaz să aleg?

La o simplă căutare online vei constata de unul singur că există numeroase modele de pistoale airsoft cu gaz. Diversitatea pistoalelor cu gaz este cu adevărat considerabilă. Există, spre exemplu, pistoale airsoft denumite GBB (Gas-Blow-Back) care conferă senzația de recul pentru un maxim de realism. Vei găsi în egală măsură replici NBB (Non-Blow-Back) care oferă mai puține senzații însă sunt alese pentru fiabilitate și pentru costul mai redus, mai ales în privința întreținerii și încărcării. Poți opta pentru un pistol airsoft cu bile CO2, mai puțin costisitor, care oferă mai multă putere și realism. Astfel, dacă vei avea nevoie de un service airsoft, costurile vor fi minime.

Numeroase modele de pistoale cu gaz

Avantajul numărul 1 al pistolelor airsoft cu gaz este fără îndoială diversitatea variantelor existente în ziua de azi pe piață. Nu vei întâmpina nicio dificultate în a-ți procura un pistol airosft cu gaz adaptat scenariului în care urmează să te lansezi: există replici mai vechi dar în egală măsură moderne, imitând toate modelele de revolvere existente.

Alegerea replicii celei mai apropiate de stilul tău de joc va spori senzația de realism și te va scufunda în atmosferă fără prea mari eforturi. Singurul inconvenient prezentat de pistolul cu gaz este acela că nu rezistă foarte bine la temperaturi scăzute. Drept urmare, cel mai bine este să îl folosești în sezonul estival sau la interior.

Un airsoft cu gaz va trage într-un mod mai precis decât alte modele, mai bine și mai repede, datorită unui stil de tragere semiautomat. O pușcă care funcționează pe gaz spre exemplu poate ajunge și până la 500 FPS. Datorită puterii ridicate care stă în spatele fiecărui foc, este o armă extrem de precisă. Un dezavantaj ar fi, după cum spuneam și mai sus, că nu funcționează foarte bine în mediul rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *