Garderoba bărbătească constă din multe stiluri diferite, pentru care ar trebui să fie aleși pantofii potriviți. Datorită ocaziilor elegante și speciale, bărbatul arată modern și sexy. Pantofii potriviți pentru bărbați pot crește încrederea în sine și pot sublinia semnificativ caracterul puternic al unui bărbat.

Atunci când te întâlnești cu prietenii, alege o versiune puțin mai liberă și mai puțin oficială. Piața de încălțăminte este extrem de mare, așa că poți alege cu ușurință pantofi pentru bărbați pentru fiecare ocazie și fiecare stil.

Elemente care alcătuiesc pantofii pentru bărbați

Când te gândești la elementele de bază ale oricăror pantofi, îți vin în minte cel puțin patru: în special partea numita talpă, adică cea care ia contact cu solul pe care mergi. Sunt disponibile din cauciuc, plastic sau piele. Apoi este branțul, partea interioară a pantofului, care acționează ca un spațiu și mediator între căptușeală și talpă. Prin termenul superior (pe care nu toată lumea îl cunoaște, îl identifică și îl folosește) se înțelege partea superioară, în practică cea care acoperă direct piciorul. În cele din urmă, este necesar să se definească tocul. De obicei aproape fiecare pantof are unul: este o ridicare care se află sub talpă, exact la nivelul călcâiului. 

Ghete pentru bărbați: cum le alegi și cărui stil se potrivesc?

Pentru unii poate părea banal să aleagă încălțămintea, pentru unii este mai dificil.  Modelele de ghete bărbați arată plăcut pe picior și există modele și tipuri diferite, dar în principiu trebuie să se distingă de cizmele clasice tocmai pentru că nu acoperă întreaga gleznă. Pe lângă faptul că înfrumusețează aspectul și îți completează îmbrăcămintea, aceste ghete au practic o funcție: să acopere piciorul și să-l protejeze eficient. Evident, în zilele friguroase de iarnă, o pereche bună de ghete trebuie să permită piciorului să se încălzească, menținându-se în același timp o anumită temperatură.

Ghetele cu șireturi, care se potrivesc bine cu orice ținută, arată bine și atunci când porți costume elegante, blugi și ținute casual. Pe scurt, este încălțămintea care se adaptează și unui look mai extravagant și mai rafinat. La fel de interesante sunt modelele din piele, care sunt potrivite pentru activitățile de zi cu zi și nu necesită o atenție specială atunci când alegi ținuta. Cu alte cuvinte, un adevărat must have în garderoba bărbaților.

Mocasinii pentru bărbați sunt întotdeauna un pariu sigur?

I-ai putea considera mereu potriviți, căci acești pantofi au fost mereu la modă și sunt potriviți pentru o varietate de activități de zi cu zi, dar și diferite ținute. Mocasinii foarte versatili și simpli sunt întotdeauna o alegere excelentă și se potrivesc bine cu haine casual elegante. Se pot purta si cu pantaloni sport care nu acoperă gleznele și se recomandă, în cazul lor să nu porți niciodată șosete. În lunile mai reci se recomandă modele care să acopere gleznele, așa că se rezolvă problema cu șosetele.

Vei găsi numeroase modele de modele în magazine, fie că este vorba despre ghete, Converse sau mocasini. Dacă nu te numeri printre cei care aleg adidași obișnuiți, te poți concentra oricând pe modelul clasic de mocasini din piele sau o pereche de ghete cu șireturi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *