Enzo Bertini Este Acum Și În Sun Plaza București

Enzo Bertini a deschis în Sun Plaza București cel de-al șaselea magazin. Situat la parterul mall-ului, într-o locație centrală, acesta și-a întâmpinat primii clienți într-un decor cozy și o atmosferă rafinată. În prim plan sunt cele mai noi colecții de încălțăminte și marochinărie ale unora dintre cele mai în vogă branduri de lifestyle ale momentului.

Enzo Bertini este un multibrand dedicat în exclusivitate articolelor de încalțăminte și marochinărie. Mix-ul de branduri propus pieței prin intermediul rețelei Enzo Bertini ține cont de criterii precum confort, design, calitate, recognosciabilitate. La fel de important în selectarea brandurilor este și criteriul de “affordable luxury”. Astfel, colecțiile disponibile în magazinul Enzo Bertini stau sub semnatura unor mărci celebre precum PREMIATA, DKNY, CALVIN KLEIN, GANT, UGG, VALENTINO, STEVE MADDEN, TOMMY HILFIGER, DR.MARTENS, ENZO BERTINI sau KARL LAGERFELD. Acestea reușesc să integreze cu succes, atât cele mai actuale tendințe în materie de design, cât și o extremă atenție acordată detaliilor și construcțiilor. Consecința sine qua non, colecția magazinelor Enzo Bertini, dezvăluie un univers versatil, adaptabil unor stiluri personale multiple, fun, real și, mai ales, autentic.

Despre Enzo Bertini în Sun Plaza București

Decizia de a deschide acest multibrand high-class în Sun Plaza vine, în special, datorită parteneriatului foarte bun pe care îl avem cu proprietarul centrului comercial, locației ultracentrale din mall și, nu în ultimul rând, datorită tendiței pe care piața o prezintă în ceea ce privește achiziționarea de accesorii de la branduri de renume. Investiția în acest magazin, cu suprafața de aprox 170 mp depășeste 100.000 euro. La acestea se adaugă stocul de marfă de aprox. 600.000 euro. Unele branduri fiind prezente în portofoliul nostru în exclusivitate în Romania.

Benvenuti este una dintre cele mai solide companii din retailul românesc. Cu toate că ultimii doi ani au fost extrem de dificili, noi am reușit să trecem peste toate aceste greutăți. Credem că anul 2022 va fi unul al relansării. Vom continua dezvoltarea rețelei noastre în mod echilibrat. Așa cum am făcut-o și până acum. Atât cu brandul Enzo Bertini în locații premium, cât și cu brandul Benvenuti.” spune Adrian Câzu – Development & Retail Manager.

Magazinul Enzo Bertini Sun Plaza este deschis zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00, iar accesul se poate face foarte facil atât de la intrarea principală a centrului comercial, cât și din parcările subterane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *